Η ζωή του Jimmy Hendrix έγινε ταινία

Έτοιμο το «All is by my side» του Τζον Ρίντλεϊ (βραβευμένου με Όσκαρ φέτος σεναριογράφου για το «12 years a slave, εδώ στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα) μία βιογραφία για τον Jimmy Hendrix.

Τον στηρίξαμε από την αρχή και από τα πρώτα πλάνα σε αυτό το clip που φλερτάρει την Linda Keith (Ίμοτζεν Πουτς), γυναίκα που αποτέλεσε την τότε έμπνευσή του (μαζί και του Κιθ Ρίτσαρντς με τον οποίο επίσης έβγαινε εκείνον τον καιρό η νεαρά…), δείχνει πειστικός ο Andre Benjamin (3000), ένας εκ των δύο Outkast.

«Δεν θέλω η μουσική μου να περιορίζεται από ετικέτες των δημοσιογράφων και να χαρακτηρίζεται ως συγκεκριμένο μουσικό στυλ. Θέλω να μπάνει στην ψυχή των ανθρώπων. Η μουσική είναι σαν χρώματα. Θέλω οι άνθρωποι να την νιώθουν με τον ίδιο τρόπο που την βλέπω».

Aνέβηκε το επίσημο τρέιλερ, με μεγάλες πενιές από τις αθάνατες μουσικές του Τζίμι, τον Αντρέ 300 με δουλεμένη προφορά και κινήσεις να θυμίζει πολύ τον μυθικό κιθαρίστα και αποφθέγματα του τύπου: ο κόσμος θα αλλάξει όταν η δύναμη της αγάπης υπερισχύσει της κρατικής εξουσίας…». Με τις γυναίκες την μία μετά την άλλη να κόβονται για πάρτη του και στο τέλος το ρητορικό ερώτημα από δημοσιογράφο: «υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός, πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από όλους αυτούς;». ΝΑΙ, ήταν.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.