Η αγνοούμενη Μαντλίν ίσως και να βρεθεί

Πέντε χρόνια μετά την αρπαγή του κοριτσιού από θέρετρο στην Πορτογαλία, οι αρχές δίνουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες της μορφής της όπως θα είναι σήμερα προκειμένου να την αναγνωρίσει όποιος την δει τυχαία στο δρόμο.

Οι 28 ντετέκτιβ της ειδικής μονάδας που συστήθηκε για την αναζήτηση της Μαντλίν Μακ Καν ανακοίνωσαν σήμερα ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδεχόμενο η αγνοούμενη να είναι ζωντανή, για λόγους που δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν ακόμη.

Ο επικεφαλής της μονάδας, Αντι Ρέντγουντ αποκάλυψε πως υπάρχουν 195 στοιχεία (από τα 100.000 της υπόθεσης) που επιβεβαιώνουν την αισιοδοξία τους και εκτίμησε ότι είναι μοναδική ευκαιρία για την Scotland Yard να λύσει ένα μεγάλο μυστήριο επειδή «για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά μία μονάδα συγκεντρώνει για χάρη της όλα τα στοιχεία υπόθεσης που βρέθηκαν ανά τον κόσμο».

Την οκτάχρονη πλέον Μαντλίν -η οποία εξαφανίστηκε στις 3 Μαϊου 2007- αναζητούν επίσης οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ που προσέλαβαν οι γονείς της Κέιτ και Τζέρι Μακ Καν (έχουν περάσει και οι ίδιοι από τη λίστα των υπόπτων).

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά από την ημέρα της αρπαγής που οι γονείς πιστεύουν πως υπάρχει πιθανότατα να έχουν το παιδί στη αγκαλιά τους την ημέρα των γενεθλίων της (μία εβδομάδα μετά την θλιβερή επέτειο της εξαφάνισης)!

ΠΗΓΗ:http://www.iefimerida.gr/news

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.