Εφτιαξε λεκάνη για να τρέχει με 88 χλμ

Ο 33χρονος Βρετανός υδραυλικός, Κόλιν Φερζ, πήρε μια «σοβαρή» απόφαση πριν από περίπου για να κατασκευάσει την πιο γρήγορη τουαλέτα του κόσμου με στόχο να προσφέρει μια σημαντική υπηρεσία σε όσους «δυσκολεύονται» τα πρωινά με αποτέλεσμα να καθυστερούν στη δουλειά τους.

Η τουαλέτα που κατασκεύασε, για την ακρίβεια μία μηχανοκίνητη λεκάνη, έχει έναν ισχυρό κινητήρα 140 κυβικών εκατοστών, είναι βενζινοκίνητη και μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα 88 χιλιόμετρα την ώρα.

Σε περίπτωση που το εν λόγω προϊόν βγει ποτέ στην αγορά η μετακίνηση από και προς την εργασία μας ίσως να είναι εντελώς διαφορετική από όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Η πιο γρήγορη τουαλέτα του κόσμου έχει βέβαια κάποιες λειτουργικές αδυναμίες, καθώς παρέχει μεν κουμπί για την ενεργοποίηση του καζανακίου, ωστόσο ίσως αποδειχθεί δύσκολο το… καθάρισμα εν κινήσει.

Ο ίδιος ο θεότρελος Φέρζ παραδέχεται πάντως ότι «Στα σαμαράκια βρέχομαι από το νερό της τουαλέτας, ενώ το κάθισμα είναι επίσης αρκετά ολισθηρό όταν ανεβάζω ταχύτητα. Είναι επίσης αρκετά δύσκολο στο χειρισμό» και επισημαίνει ότι θα χρειαστεί ακόμη αρκετή δουλειά για να τελειοποιηθεί.

Πηγή

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.