Ευγενία Γκιζέλη

Η Ευγενία αποφάσισε να πέσει στα βαθιά και να κάνει μια…Τρύπα στο νερό του Mega. Όντας πρωταθλήτρια του στίβου, φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία, ναυαγοσώστρια και, κυρίως, κουκλάρα, είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρει. Αλλά ας δούμε τι έχει να μας πει η εικόνα που, ως γνωστόν, ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.

Πώς προέκυψε, λοιπόν, το τηλεπαιχνίδι;
Πήγα στο κάστινγκ λόγω ναυαγοσωστικής, αφού έψαχναν μια ωραία κοπέλα που να είναι και ναυαγοσώστρια, και με πήραν!

Να φανταστώ ότι όλοι παρίσταναν πώς πνίγονταν για να τους σώσεις και να τους δώσεις το φιλί της ζωής;
Ναι. Βασικά, έπεφταν μέσα στην πισίνα και άρχιζαν να φωνάζουν «Έλα να με σώσεις, πνίγομαι!» και κάτι τέτοια γραφικά. Φιλί της ζωής δεν έχω δώσει ακόμα, πάντως.

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου με μια πρόταση;
Νέα, όμορφη και μόνη! Σε καλύπτει;

Μόνη; Γιατί έτσι; Δεν είσαι των σχέσεων;
Πώς δεν είμαι! Μου αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά έχω καταλάβει ότι τώρα τελευταία εσείς οι άντρες έχετε χάσει λίγο το ρόλο σας. Βέβαια, φταίνε και οι γυναίκες, που έχουν τρελαθεί τελείως.

Πάλι καλά που το παραδέχεσαι! Σου αρέσει να σε φλερτάρουν;
Και σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να τη φλερτάρουν; Πάντως, αν είμαι κάπου και μου αρέσει κάποιος, θα τον κοιτάξω με τρόπο και θα του το δώσω να το καταλάβει. Προτιμώ όμως τα πιο παραδοσιακά πράγματα: να είναι ο άντρας κυνηγός!

One night stand έχεις κάνει ποτέ σου στη ζωή σου;
Γιατί, υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να μην έχει κάνει; Δεν είναι κάτι που το θεωρώ κακό. Αν σου βγει, το κάνεις. Σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν «πρέπει» και «απαγορεύεται». Ο καθένας κάνει αυτό που νιώθει, με όποιον το νιώθει.

Ταμπού στο κρεβάτι;
Όχι βέβαια! Όλα επιτρέπονται και όλα είναι στο πρόγραμμα, αρκεί να νιώθεις άνετα με το σύντροφό σου και, κυρίως, να αφορά το όλο πράγμα δύο άτομα. Μόνο σε αυτό είμαι κάθετη. Αρκεί να είμαστε δύο, και μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε!

Θα συγχωρούσες την απιστία;
Ναι, μπορεί και να τη συγχωρούσα. Δεν μου έχει συμβεί βέβαια, αλλά, αν τον αγαπούσα τον άλλον και δεν ήθελα με τίποτα να τον χάσω, μπορεί και να το ξεπερνούσα και να συνέχιζα μαζί του.

Είσαι τσαμπουκάς, γενικά;
Ναι, είμαι λίγο νευρική σαν άνθρωπος, αλλά αυτό που κυρίως με εκνευρίζει είναι η αδικία. Δεν αντέχω με τίποτα την αδικία!

Πάμε παρακάτω: σ’ την έχει πέσει κανένας διάσημος ποτέ;
Ε, σαν παιδί κι εγώ, να μη μου την έχει πέσει και κάποιος διάσημος; Μη με ρωτήσεις όμως ποιος. Άλλωστε δεν έκανα τίποτα.

Γιατί έτσι;
Είχα σχέση τότε. Σου είπα, όταν έχω σχέση, δεν κάνω βλακείες.

Το χειρότερο «πέσιμο» που σου έχουν κάνει;
Προχωράω στο δρόμο και φοράω ένα σορτσάκι. Στο φανάρι έχει σταματήσει μια νεκροφόρα. Ο οδηγός της, λοιπόν, με βλέπει και φωνάζει: «Μάνα μου, και νεκρούς ανασταίνεις!». Τελείως αηδία!

πηγη www.maximonline.gr

Comments are closed.