Ενα ξεκαρδιστικό πείραμα

Την απάντηση στην ερώτηση «πόσο επηρεάζει η εξωτερική εμφάνιση στην επιλογή συντρόφου» θέλησαν να δώσουν δύο νέοι της ομάδας «YouTubers Simple Pickup», οι οποίοι έπεισαν μία ξανθή καλλονή που εργάζεται ως μοντέλο, να κλείσει ραντεβού από ιστοσελίδες «dating» και κατόπιν να εμφανιστεί μπροστά στους επίδοξους συντρόφους με εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Η Σάρα έβαλε στην ιστοσελίδα «Tinder» τις πραγματικές της φωτογραφίες, ωστόσο για να πάει στο ραντεβού άλλαξε… λίγο. Εβαλε προγούλι και ψεύτικη κοιλιά, ώστε να δείχνει με πολλά παραπανίσια κιλά.

Οπως αποδείχθηκε, για τους άνδρες μετρά πολύ η εξωτερική εμφάνιση ως πρώτη αντίδραση και πολύ λιγότερο ο εσωτερικός κόσμος. Ή τουλάχιστον δεν αντιδρούν καλά όταν άλλη τους δείχνουν και άλλη τους… μπήγουν. Κάποιοι ήταν ευγενικοί, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία αποδείχθηκε εξαιρετικά αγενής. Για παράδειγμα, κάποιος είπε: «Δείχνεις πολύ διαφορετική από ό,τι στη φωτογραφία σου», ωστόσο κάποιος άλλος ρώτησε: «Είσαι έγκυος;», ενώ ένας άλλος υπέθεσε μπροστά στα μάτια της ότι «σου αρέσει να τρως». Περιττό να αναφέρουμε ότι οι περισσότεροι έφυγαν προφασιζόμενοι κάποιο ψέμα ή το αφοπλιστικό «πάω στην τουαλέτα», αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Το ίδιο group, οι «YouTubers Simple Pickup», οι οποίοι δηλώνουν ότι σκοπός του είναι να αποδείξει ότι μέσω αυτών των σελίδων ο οποιοσδήποτε μπορεί να κλείσει και να βγει ραντεβού, έκανε ακριβώς το ίδιο πείραμα σε γυναίκες.


Πηγή

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.