Εκρηκτικό μοντέλο ξεφτιλίζει τους άνδρες

Κατευθείαν από την… κατάψυξη σερβίρει την εκδίκηση σε όσους την παρενοχλούν σε ξουαλικά, ένα εντυπωσιακό μοντέλο από την Αυστραλία.

Η καλλίπυγος με τις πληθωρικές καμπύλες, Emily Sears, έχει 2,4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, ξεσηκώνοντάς τους με τις ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Πολλοί άνδρες ωστόσο δεν διστάζουν να την παρενοχλήσουν σ εξουαλικά, στέλνοντάς της άσεμνες φωτογραφίες των γεννητικών τους οργάνων.

«Συνήθως λαμβάνω μία ή δυο φωτογραφίες με πέ η, την ημέρα, κάθε ημέρα. Πρέπει να καταλάβουν όσοι το κάνουν αυτό ότι η αίσθηση της ανωνυμίας που τους δίνει το διαδίκτυο είναι εσφαλμένη», τόνισε η 31χρονη Emily στο Buzzfeed.

Όσο για το πώς τους «απαντά»; Θα μείνει στην ιστορία των social media, καθώς στέλνει τις φωτογραφίες τους στις γυναίκες/συντρόφους τους, ξεμπροστιάζοντάς τους!

«Όταν μου στείλουν μια τέτοια ακατάλληλη φωτογραφία, κάνω μία μικρή έρευνα. Συνήθως γράφουν στο Facebook την οικογενειακή τους κατάσταση και έτσι κάνω φίλη τη σύντροφο ή τη σύζυγό τους και τους πληρώνω με το ίδιο νόμισμα», αποκαλύπτει!
Η εντυπωσιακή μάλιστα Αυστραλή που μένει στο Los Angeles, ανέφερε πως μερικές φορές λαμβάνει και ευχαριστήρια μηνύματα από τις κοπέλες, λέγοντάς της πως τους «άνοιξε τα μάτια».

Δείτε μία από τις ακατάλληλες φωτογραφίες που έλαβε το εκρηκτικό μοντέλο, αλλά και το μήνυμα που έστειλε στην «απατημένη» σύντροφο:

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.