Δώρο γάμου-Τρίο με 15χρονη

Ένα πρωτότυπο «δώρο» αποφάσισε να κάνει ένα ζευγάρι από την Μασαχουσέτη στον γάμο του, καλώντας στο νυφικό κρεβάτι μια 15χρονη για τρίο.

Η ανήλικη γνώρισε το ζευγάρι σε ένα site γνωριμιών και δέχτηκε να κάνει σεξ μαζί τους, καθώς όπως δηλώνει «είχε την ανάγκη να γνωρίσει το σεξ και με τα δύο φύλα».

Ο 34χρονος Έντουαρντ Τσανγκ και η 25χρονη σύζυγός του, Τάναπατ, προσέγγισαν την δεκαπεντάχρονη τότε κοπέλα σε site γνωριμιών, ψάχνοντας γυναίκα για τρίο. Μάλιστα στην ίδια ιστοσελίδα είχαν γνωριστεί και μεταξύ τους. Το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2012, με την ανήλικη να δέχεται να συμμετάσχει στο ερωτικό τρίγωνο με τεράστιο ενθουσιασμό σύμφωνα με τις δικές τους μαρτυρίες.
Πράγματι, η ερωτική πράξη ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε πολυτελέστατο δωμάτιο ξενοδοχείου, όμως για κακή τους τύχη ο πατέρας της 15χρονης ανακάλυψε ύποπτο υλικό στο iPhone της κόρης του και ξεκίνησε να ψάχνει.

Όταν έφτασε στο site γνωριμιών και διάβασε τις συνομιλίες της κόρης του με το ζευγάρι, κατέθεσε μήνυση για βιασμό και κακοποίηση, καθώς η νεαρή κοπέλα ήταν ανήλικη. Από την άλλη, οι δικηγόροι υπεράσπισης του ζευγαριού υποστηρίζουν πως στην εν λόγω ιστοσελίδα η 17χρονη πλέον κοπέλα ήξερε πολύ καλά τι έκανε καθώς είχε παραποιήσει τα στοιχεία της, δηλώνοντας πως ήταν 18 ετών.
Η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο ο 34 άντρας, ο οποίος μάλιστα εργάζεται για την εταιρεία Nike, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για αποπλάνηση, κακοποίηση και βιασμό και δεδομένης της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχε με την ανήλικη, η θέση του είναι πολύ επιβαρυμένη.

ΠΗΓΗ

Comments are closed.