Δεν έχει κανένα όριο η 22χρονη ποπ σταρ

Δεν έχει κανένα όριο. Η 22χρονη ποπ σταρ έχει να κάνει «κανονική» εμφάνιση, με «κανονικό» ντύσιμο και  «κανονική» συμπεριφορά, από τότε που ήταν η αθώα και χαριτωμένη Χάνα Μοντάνα.

Η Μάιλι Σάιρους εμφανίστηκε στο σόου του Τζίμι Κίμελ ντυμένη… Μάιλι Σάιρους. Φόρεσε μία μεταλλική πολύχρωμη φούστα και ένα ασορτί σακάκι-ζακέτα-πανωφόρι-όπως το δει κανείς. Ήταν όμως, ανοιχτό σε όλη την περιοχή του στήθους. Φυσικά δεν φορούσε μπλουζάκι, ούτε στουτιέν, αλλά είχε κολλήσει στο στήθος αυτοκόλλητα καρδούλες. Μεταλλικά και αυτά για να είναι ασορτί.

«Κρυώνω λίγο. Έπρεπε να φορέσω μια μπλούζα τελικά», είπε μόλις εμφανίστηκε στο πλατό. Και ο παρουσιαστής μόλις την είδε, είπε «τώρα ντρέπομαι λίγο…». Και αυτή τον συμβούλεψε: «Κοίτα μόνο στα φρύδια».

Τότε ο Τζίμι Κίμερλ την ρώτησε πώς αισθάνεται ο πατέρας της όταν την βλέπει έτσι στην τηλεόραση. Η Μάιλι Σάιρους απάντησε: «Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει καν να ανοίγει την τηλεόραση. Αλλά προτιμά να είμαι ένα καλό παιδί που βγάζει έξω τα βυζιά του, παρά μια σκύλα που φοράει μπλούζα».

Είναι γνωστή για τις παρδαλές της εμφανίσεις

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.