Δεν άντεξε την περιουσία της γυναίκας του και την χώρισε

Αυτό είναι πρωτοφανές! Ένας άντρας στη Βρετανία χώρισε τη γυναίκα του γιατί ήταν υπερβολικά πλούσια και δεν είχε συνηθίσει να ζει με τέτοιες σπατάλες, αλλά της πήρε και ένα εκατομμύριο ως διατροφή.

Το να θες να ζεις μια πιο συνετή ζωή χωρίς μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και χωρίς να διαχειρίζεσαι πολλά λεφτά είναι θεμιτό και αξιοθαύμαστο αν το καταφέρει ένας άνθρωπος τη σήμερον ημέρα. Αλλά να διαρρηγνύει τα ιμάτια του γι΄αυτό και στο τέλος να παίρνει ένα μύριο είναι λίγο υποκρισία.

Ο 57χρονος Τόνι Χόκεν παντρεύτηκε την Κινέζα Ξιου Λι, η οποία είχε μια ιδέα να χτίσουν εμπορικά κέντρα σε εγκαταλελειμμένα κινεζικά καταφύγια, κίνηση που τους απέφερε 1.2 δισεκατομμύρια λίρες. Εγκατέλειψαν το σπίτι τους στο South Norwood και αγόρασαν μια έπαυλη στο Σάρεϊ. Η καθημερινότητα τους ήταν ιδιαίτερη καθώς ξόδευαν 900 στερλίνες για ένα μπουκάλι κρασί.

Ο Χόκεν δεν μπορούσε να διαχειριστεί τέτοιες σπατάλες, μιας και όπως λέει είχε μεγαλώσει και μάθει διαφορετικά, οπότε πήρε το καπελάκι του και την παράτησε να χαίρεται μόνη της την περιουσία της. Εκτός από το καπελάκι πήρε και ένα εκατομμύριο λίρες με το οποίο θα ζήσει την ζωή του χωρίς να χρειαστεί να ξαναδουλέψει.

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.