Γιώργος Ταμπάκης Αφιέρωμα

Ο Γιώργος Ταμπάκης ή αλλιώς παιδί του λαού, είναι ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τροβαδούρος των ημερών μας. Στο βιογραφικό του περιλαμβάνονται δίσκοι που έχουν πουλήσει διεθνώς 600 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ εάν σας καλέσει σπίτι του θα δείτε να διακοσμούν το σαλόνι του 12 βραβεία Γκράμμυ.

Ο Εθνικός μας σταρ πρωτοεμφανίστηκε στο ριάλιτι σόου της ΥΕΝΕΔ, «Ραντεβού με τις νότες και τις κότες» το 1986. Το ταλέντο του έγινε αμέσως αντιληπτό και την αμέσως επόμενη χρονιά ο Ταμπάκης συμμετείχε στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον που έλαβε χώρα στην Μανίλα των Φιλιππίνων.
ο παιδί του λαού εξέπληξε κοινό και κριτές με την εκπληκτική του φωνή και με το τραγούδι «Μια κατσαριδούλα η μικρή τερέζα», το οποίο εκτέλεσε κυριολεκτικά, κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ειδικό βραβείο, πέρα από τη πρώτη θέση που κατέκτησε η Ουρουγουάη. Το ειδικό βραβείο δεν ήταν τίποτα άλλο από μια δωρεάν εγχείρηση στις φωνητικές χορδές, από την καθηγήτρια ωτορινολαρυγγολογίας δρ. Αννίτα Πάνια. Αξίζει να σημειωθεί πως το βραβείο παρέδωσε στον Γιώργο Ταμπάκη ο Γαλάτης Εθνικός Σταρ Κακοφωνίξ, προηγούμενος νικητής του διαγωνισμού.

Έχοντας ικανοποιήσει τη δίψα του από δόξα μετά τη σαρωτική επιτυχία εκείνης τη χρονιάς, ο Εθνικός μας Σταρ αποσύρθηκε από την ζώων μπιζ, για να κάνει την επανεμφάνισή του 12 χρόνια μετά στην εκπομπή «Χρυσό Κουφέτο», με παρουσιάστρια την πρώην ωρυλά Αννίτα Πάνια που έκανε στροφή στην καριέρα της.
Το μεγάλο ερώτημα

Είναι ο Ταμπάκης ο απόλυτος Έλληνας σταρ? Και αν ναι, είναι ακόμα μεγαλύτερος απο την απόλυτη Ελληνίδα των απόλυτων Ελληνίδων σταρ Αννούλα Βίσση?

πηγή http://frikipaideia.wikia.com

Τα καλύτερα βίντεο του Γιώργου Ταμπάκη

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Ταμπάκη

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.