Αρνήθηκε να υιοθετηθεί από την Kardashian

Μα γιατί;

Πριν αρκετούς μήνες όλη η οικογένεια Kardashian-Jenner είχε πάει για διακοπές στην Ταϊλάνδη. Μέσα σε όλες τους τις δραστηριότητες είχαν επισκεφθεί κι ένα ορφανοτροφείο με φοβερές ελλείψεις, στην φτωχή περιοχή Phang Nga . Τους είχαν πάει σχολικές προμήθειες κι άλλα καλά που χρειάζονταν για να γίνει η καθημερινότητα τους καλύτερη.

Μέσα σε όλα τα παιδιά ήταν και η 13χρονη Laddawan Tong-Keaw, την οποία φωνάζουν Pink. Η Pink είχε κάνει φοβερή εντύπωση στους Kardashians και ιδιαίτερα στην Kim που την είχε συμπαθήσει πολύ. Είχε μάλιστα πει τότε η Kim πως μακάρι να μπορούσε να την υιοθετήσει και να την πάρει σπίτι επειδή είναι πολύ χαριτωμένη. Μια δήλωση που είχε κάνει τότε αίσθηση για την.. ελαφρότητα της.

Τώρα μαθαίνουμε πως η Kim είχε όντως προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τους υπεύθυνους για να μπορέσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες υιοθεσίας. Η ίδια η Pink όμως αρνήθηκε επειδή δεν ήθελε να φύγει τόσο μακριά από τους γονείς της που την είχαν πάει στο ορφανοτροφείο μετά το απίστευτο τσουνάμι που χτύπησε την περιοχή το 20104, επειδή απλά δεν είχαν τα λεφτά να την μεγαλώσουν σωστά. Η Pink είπε πως θέλει να μείνει στην πατρίδα της και να βοηθήσει μεγαλώνοντας τα φτωχά ορφανά.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.