Αποκλείστηκε ομάδα με χορηγό site πορνό

Οι «Rutherford Raiders» του Πανεπιστημίου του Κεντ, στις ΗΠΑ, έγραψαν το λογότυπο του δικτυακού πορνογραφικού site Pornhub στις φανέλες τους ως αστείο, αλλά η ιστοσελίδα προσφέρθηκε να γίνει πραγματικός χορηγός τους.

Ωστόσο το πανεπιστήμιο απαγόρευσε στην ομάδα να πάρει μερος στο πρωτάθλημα.

Ξεκίνησε για πλάκα

Ένα μέλος της ποδοσφαρικής ομάδας δήλωσε στη φοιτητική εφημερίδα, ότι αντιμετώπιζαν δυσκολία στο να βρουν χορηγίες από εταιρείες. «Είχαμε πραγματικό πρόβλημα με τους χορηγούς, οι οποίοι δεν μας έδιναν σημασία. Βάλαμε το λογότυπο του Pornhub επειδή δεν είχαμε κανέναν χορηγό να διαφημίσουμε, και εκείνοι θέλησαν να μας δώσουν τα χρήματα αργότερα. Έτσι αποφασίσαμε να το βάλουμε για πλάκα, αλλά πήγε λάθος».

Η ιστοσελίδα, όταν πληροφορήθηκε ότι είχαν βάλει το λογότυπό τους στις φανέλες, επικοινώνησε μαζί τους και προσφέρθηκε να τους δώσει χορηγία. Τότε μπορεί να χάρηκαν, ωστόσο το Πανεπιστήμιο τους ενημέρωσε ότι ότι θα τους απαγορεύσει την εμφάνιση με το λογότυπο του Pornhub στην πανεπιστημιούπολη.

«Το Πανεπιστήμιο του Κεντ θεωρεί εντελώς ακατάλληλη τη συγκεκριμένη χορηγία. Μιλήσαμε στην ομάδα και τους είπαμε ότι απαγορεύεται να φορέσουν τις συγκεκριμένες εμφανίσεις».

«Αντιμετωπίζουμε τον αθλητισμό με μεγάλη σοβαρότητα, και οι χορηγίες του πρέπει να παίρνουν έγκριση από τις αρχές του πανεπιστημίου».

Είχε προηγηθεί ελληνική ομάδα!

Πριν από δύο χρόνιο μια επαρχιακή ερασιτεχνική ομάδα από τη Λάρισα, ο “Βουκεφάλας”, εγινε γνωστη σε όλη την Ελλάδα όχι για τις επιδόσεις της στον αγωνιστικό χώρο, αλλά επειδή είχει χορηγό τον οίκο ανοχής «Σούλα» τον οποίο διαφήμιζε στη φανέλα του. Να σημειωθεί ότι ο οίκος εποχής γκαινιάστηκε από τη Τζούλια Αλεξανδράτου.

ΠΗΓΗ

Comments are closed.