Απίστευτος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Πως θα σας φαινόταν αν κάνατε αίτηση για να προσληφθείτε στην αστυνομία και δεν γινόσασταν δεκτή, λόγω του μεγάλου σας στήθoυς; Όσο τρελό κι αν σας φαίνεται, πρόκειται για μια….

αληθινή ιστορία. Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα από την Βρετανία κατέθεσε αίτηση για να προσληφθεί στην αστυνομία του Βερολίνου, αλλά οι υπεύθυνοι την απέρριψαν, επειδή είχε μεγάλο στήθoς.

Η «πρωταγωνίστρια» της υπόθεσης, που πριν μερικά χρόνια είχε κάνει αυξητική στήθoυς, έμεινε έκπληκτη μόλις έμαθε πως απερρίφθη η αίτησή της, εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το στήθoς της την εμπόδιζε να φοράει αλεξίσφαιρο ή κάθε άλλο ειδικό εξοπλισμό της αστυνομίας, ενώ μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα υγείας στην ίδια, αν λάμβανε μέρος σε ορισμένες δραστηριότητες που απαιτεί το επάγγελμα.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες, δικαστήριο στο Βερολίνο αποφάσισε ότι η απόρριψη της αίτησης ήταν αβάσιμη από τις Αρχές, μετά και από κατάθεση ενός γιατρού, σύμφωνα με την οποία δεν υπήρχε κίνδυνος για την υγεία της γυναίκας.

Έπειτα από αυτή την τροπή που πήρε η ιστορία, η αστυνομία υποχρεώθηκε τελικά να δεχθεί την αίτησή της.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.