Ανήθικη πρόταση για να αποφύγει την κλήση

Η Arielle Engert , είναι 24 ετών.

Είναι μια εξαιρετικά όμορφη γυναίκα που ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Είναι λεπτή, γυμνασμένη, με όμορφο πρόσωπο και σώμα με τέλειες αναλογίες.

Η Arielle δουλεύει ντυμένη συντηρητικά τα πρωινά σε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρία, αλλά τα βράδια αλλάζει πρόσωπο.

Ντύνεται θηλυκά, πολλές φορές και προκλητικά, καβαλάει τη μεγάλου κυβισμού μηχανή της και γυρνάει όλα τα κλαμπ της περιοχής μαζί με την παρέα της. Γίνεται ένας άλλος άνθρωπος. Πίνει και κάποιες φορές καπνίζει μαριχουάνα ή παίρνει κοκαΐνη.

Ένα από αυτά τα βράδια της «διασκέδασης» με την παρέα της, η πανέμορφη Arielle επέστρεφε σπίτι της. Οδηγούσε τη μηχανή της, φορούσε ένα στενό παντελόνι που αναδείκνυε τους τέλειους γοφούς της και μια μπλούζα που το πληθωρικό της στήθος διαγράφονταν έντονα. Στην περιοχή Pinellas, όμως είδε ένα μπλόκο της αστυνομίας που της έκανε νόημα να σταματήσει για έλεγχο.

Έτσι και έκανε. Οι 2 αστυνομικοί, ο Obed Munoz και ο Eric Biddle αφού εξέτασαν τα τυπικά, δίπλωμα και άδεια, κατάλαβαν ότι η Arielle, μάλλον ήταν λίγο ζαλισμένη. Της είπαν να κατέβει από τη μηχανή και την υπέβαλαν σε αλκοτέστ αλλά και σε ναρκοτέστ.

Και τα δυο βγήκαν θετικά. Έπρεπε να τη συλλάβουν. Τότε η 24χρονη αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα θέλγητρα της. Πρότεινε και στους 2 να την αφήσουν ελεύθερη και εκείνη σε αντάλλαγμα θα τους έκανε στοματικό έρωτα. Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν και τότε η Arielle τους πρότεινε να κάνουν τρίο.

Και πάλι αρνήθηκαν πιστοί στο καθήκον, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Οι κατηγορίες που την ακολουθούν ήταν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, κατοχή και χρήση ναρκωτικών και… απόπειρα δωροδοκίας.

Comments are closed.