Έγραψε στο facebook ο,τι την σκότωσε

Σοκ προκαλεί στην Ιταλία το στυγερό έγκλημα μιας νεαρής γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της με 32 μαχαιριές, ο οποίος μάλιστα αφού τη δολοφόνησε έσπευσε να περηφανευτεί γι αυτό που είχε κάνει γράφοντας το ανάλογο status στο Facebook.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην επαρχία Σαλέρνο. Δράστης ο Κόζιμο Πανιάνι ο οποίος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του (με την οποία είχαν χωρίσει πριν ένα χρόνο) για να συζητήσουν για την κηδεμονία της κόρης τους.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δράστη η συζήτηση βγήκε εκτός ορίων και κυριευμένος από θυμό άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία στην πρώην σύζυγό του.

Λίγο αργότερα, ο Πανιάνι θέλησε να περηφανευτεί για τα όσα είχα κάνει, στο Facebook, γράφοντας« Η π@@@να είναι νεκρή».

Η αστυνομία, πάντως, από την πλευρά της, ερευνά αν η ανάρτηση έγινε πριν την ώρα του φόνου για να μετατρέψει την κατηγορία από ανθρωποκτονία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και να κάνει έτσι βαρύτερη την ποινή του ενόχου.

Αυτό όμως που σοκάρει είναι ότι 300 δικτυακοί φίλοι του Πανιάνι δήλωσαν ότι τους αρέσει η δημοσίευση. Ολα αυτά σε μια χώρα που μετράει μέχρι τώρα 179 φόνους γυναικών από συντρόφους τους….

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.