…γνώρισε το Facebook του φλέρτ!

…γνώρισε το Facebook του φλέρτ!
5 (100%) 1 vote

To Badoo είναι μια δωρεάν online κοινότητα γνωριμιών με εκατομμυρία members και έχει γίνει τρελή μόδα για online γνωριμίες!
Δεν ειναι τυχαίο που το λένε… «το Facebook του φλέρτ» ιδρύθηκε το 2006 και έχει πάνω από 192 εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο!

Έρευνες κατατάσσουν τους Ελληνες-νιδες χρήστες στους ποιο ενεργούς στο Badoo! !
Ραντεβού , φλερτ , μηνυματα , chat και χιλιάδες members ετοιμους για online φλερτ θα βρεις 24ωρες στο Badoo!

Badoo Link
Κάνε τώρα Δωρεάν εγγραφή και ξεκίνα το Φλέρτ!Γνωριμία με το Badoo τον βασιλιά του online φλερτ!

Πλοήγηση
Το site είναι απλό εύχρηστο και γρήγορο , έχεις δυνατότητα να κάνεις profile , να ανεβάσεις φωτογραφίες , να αλλάξεις το status σου , να κάνεις chat και πολλά άλλα! Το πιο ωραίο όμως είναι ότι έχεις την δυνατότητα να γίνεις προβεβλημένο μέλος (προαιρετικά) το οποίο θα σε κάνει άμεσα δημοφιλή και το profile σου θα είναι πιο προβεβλημένο από τα υπόλοιπα με αποτέλεσμα να αυξήσεις τις πιθανότητες σου κατακόρυφα στις γνωριμίες!

Όπως και στο Facebook, έτσι και στο Badoo, διατηρείς προφίλ όπου μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες σου και να συστηθείς στους υπολοίπους, συμπληρώνοντας πληροφορίες γύρω από εσένα, τα ενδιαφέροντα ή χόμπι σου.

Η σημαντική διαφορά του με το Facebook, του οποίου το Timeline θα το αποκτήσεις προσεχώς θες, δε θες είναι η παρακάτω. Η πράξη έχει δείξει ότι εδώ οι φίλοι που κάνεις, δεν είναι άτομα που γνωρίζεις ήδη προσωπικά ή πιθανό να έχεις κοινούς γνωστούς, αλλά άτομα ξένα. Μπορείς να επισκεφτείς ελεύθερα τα προφίλ τους κι εφόσον αναζητούν να κάνουν τα ίδια πράγματα με σένα (από το πιο αθώο μέχρι εκεί που φθάνει η φαντασία σας), μπορείς να τους πιάσεις την κουβέντα αλλωστε, για να συζητήσεις με κάποιο χρήστη, δε χρειάζεται να τον έχεις φίλο, παρά μόνο να του στείλεις ένα μήνυμα ή να σχολιάσεις τις φωτογραφίες του
Badoo Link
Κάνε τώρα Δωρεάν εγγραφή και ξεκίνα το Φλέρτ!


Badoo Mobile App

Πολύ καλή και εύχρηστη και γρήγορη η εφαρμογή του Badoo μέσω Android η iPhone , μπορεις να κάνεις τα πάντα… δηλαδή οτι θα έκανες και από την web εφαρμογή… chat , πλοήγηση , μηνύματα , μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν.
Badoo Link
Κάνε τώρα Δωρεάν εγγραφή και ξεκίνα το Φλέρτ!


Badoo ο βασιλιάς του Chat!

Μπορεί το Facebook να αριθμεί τους περισσότερους χρήστες από όλα τα κοινωνικά δίκτυα, μπορεί το Twitter να κερδίζει συνεχώς έδαφος, ωστόσο όταν μιλάμε για online chat, άλλος είναι ο αδιαφιλονίκητος με τη βούλα βασιλιάς κι ακούει στο όνομα «Badoo».

Ίσως να διστάζουν να το παραδεχτούν στον κύκλο τους, αλλά ασχέτως φύλου, πολλοί είναι αυτοί που εξασκούν το άθλημα και κάνουν νέες γνωριμίες μέσω Διαδικτύου. Αυτές οι γνωριμίες μπορεί να μείνουν στο φλερτ ή μπορεί να οδηγήσουν σε εφήμερη ή μακροχρόνια σχέση εξελιχθούν σε σχέση!

Τέλος να σημειώσουμε οτι η εγγραφή στο Badoo ειναι 100% δωρεάν και γρήγορη , ακόμα ποιο εύκολα εαν έχετε Facebook οπου με 1 κλίκ μπορείτε να συνδεθείτε …καλές νέες γνωριμίες!

Badoo Link
Κάνε τώρα Δωρεάν εγγραφή και ξεκίνα το Φλέρτ!

Comments are closed.