5 απίθανες συνεργασίες

Το να βλέπεις σε ένα τεύχος κόμικ 2 υπερήρωες να συναντιούνται είναι ίσως ότι καλύτερο μετά το σεξ (ή και όχι για τους nerds). To να βλέπεις αυτές τις συνεργασίες, ασχέτως αν κολάνε ή όχι, το λιγότερο να μείνεις “άφωνος” (επειδή είμαστε και ευγενικοί) μόνο με το εξώφυλλο και τον τίτλο. Thank you Cracked.

1. Batman and Sherlock Holmes :

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μασκοφόρος εκδικητής έλαβε γνώση για μια συνωμοσία με στόχο την δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο εγκέφαλος πίσω από την δολοπλοκία αυτή δεν είναι άλλος από τον διαβολικό απόγονο του Δρ. Μοριαρτί (νέμεσις του Χολμς). Ο άνθρωπος νυχτερίδα ενώνει τις δυνάμεις του με τον θρυλικό ντετέκτιβ και μαζί καταφέρνουν να αποτρέψουν την δολοφονία της βασίλισσας (god save her). Πέρα από τα αρκετά κοινά των δύο ηρώων – και οι δύο φραγκάτοι, μορφωμένοι και με το δικό του τσιράκι ο καθένας – υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο στην συνεργασία τους, 100 χρόνια περίπου… Μάλιστα, ο Σέρλοκ Χολμς εμφανίστηκε το 1887 και ήταν 33 χρονών, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση του Batman κυκλοφόρησε στα τέλη του ’80!! Έτσι ο Σέρλοκ εμφανίζεται στα 130+ εξαιτίας, όπως ισχυρίζεται, της αμόλυντης ατμόσφαιρας του Θιβέτ, όπου διατηρεί και την κύρια κατοικία του, ο ο φοροφυγάς!!

2. Punisher and Eminem :

O Eminem δίνει συναυλία, ο Punisher μπουκάρει και καθαρίζει μια ντουζίνα μπράβους. Ο σκληροτράχηλος ράπερ βιδώνει και αρχίζει ένα τρελό αιματοκύλισμα. Υπάρχει όμως ζουμί στην υπόθεση. Ο Eminem, σύμφωνα πάντα με το κόμικ είναι κολλητάρι με τον Barracuda, γνωστό εχθρό του αιμοβόρου ήρωα. Έτσι, εκεί που ο Marshal νομίζει ότι ο Punisher είναι ο μισητός αντίπαλος του και ενώ τον έχει αναίσθητο μπροστά του, σκάει ο Barra και του πετάει το παραμύθι. Ο Big Pun είναι εδώ για να τον προστατέψει ενώ ο «επιστήθιος φίλος» του είναι προδότης που έχει προσληφθεί από το συμβούλιο γονέων(!!) για να τον καθαρίσει. Εκεί είναι που θολώνει ο μανιακός ριμαδόρος και αρπάζει το πρώτο πράγμα που βρίσκει μπροστά του, ένα αλυσοπρίονο και κάνει τον Barracuda τροφή για τα ψάρια!!

3. Jesus vs Zeus:

Όλα πηγαίναν καλά στον κόσμο της θρησκείας, μέχρι την στιγμή που το ελληνικό δωδεκάθεο αποφάσισε να παραβρεθεί στην σταύρωση του Ιησού. Ως εδώ όλα καλά, έλα όμως που τα κακομαθημένα ολύμπια τέκνα αρχίζουν τους υπαινιγμούς και τις κακεντρέχειες προς τον Τζίζους. Πόσο να κρατηθεί κι αυτός πια, ανθρώπινη φύση βλέπεις, κατεβαίνει από τον σταυρό και τους αρχίζει στις μάπες έναν έναν. Δόγματα του τύπου Γύρνα και το άλλο μάγουλο, άνηκαν στο παρελθόν, όπως φαίνεται. Αφού έχει ξεκληρίσει σχεδόν όλο το παρεάκι λοιπόν, έρχεται αντιμέτωπος με τον μέγα Δία. Όλα αυτά βέβαια ήταν ένα όνειρο μιας «τούμπανης» έκπτωτης αγγέλου που ονομάζεται Avengelyne.

4. Star trek and X-men

Ένας συνδυασμός τόσο αταίριαστος που πιθανότατα το σκέφτηκε κάποιο εννιάχρονο αγοράκι ενώ έπαιζε με τα παιχνίδια του. Τα μόνα που λείπουν είναι κανά δυo Transformers και τα Χελωνονιντζάκια. Η συνεύρεση των δυο αυτών ομάδων επετεύχθη μέσω χρονομηχανών αλλά και παράλληλων διαστάσεων. Η μεγαλύτερη μαγεία όμως σε αυτήν την ένωση είναι το ξύλο που τρώει ο πιο bad-ass χαρακτήρας από το μεγαλύτερο σπασίκλα στην ιστορία των κόμικ. Ναι, ο Wolverine τρώει της χρονιάς του από τον Σποκ και αντί να του κάνει την μούρη κρέας, τρέχει και κρύβεται στην γωνίτσα του. Ντροπή!!

5. Superman vs Everyone

Σούπερμαν εναντίον οποιουδήποτε μπορείς να φανταστείς!! Έχει παλέψει με τον He-man, τον Mohamed Ali, μερικά Aliens, λίγα Predators. Aliens και Predators μαζί. Όποιον πετύχει, όπου τον πετύχει!!Εκτός από εχθρούς όμως ο συμπαθητικός Κλαρκ Κεντ έχει και πολλούς φίλους, έχει συμμαχήσει με τους Batman, Jerry Lewis μέχρι και με το γλυκούλη Quik Bunny. Έχει χρησιμοποιηθεί τόσος κρυπτονίτης πια, που θα μπορούσε να είναι και τίμιο ξύλο.

ΠΗΓΗ:http://luben.tv/web/2523/

Comments are closed.