18 χρόνια Rockwave Festival

Το Rockwave, Φεστιβάλ σταθμός στον ελληνικό συναυλιακό χώρο, κλείνει τα 18 χρόνια ζωής και επιστρέφει έτοιμο να υποδεχθεί τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.
Σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου, ξεκίνησε η προπώληση των τριήμερων εισιτηρίων για το καθιερωμένο πια Rockwave Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ανανεωμένο Terra Vibe Park (Μαλακάσα), στις 7, 8 και 9 Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί μόνο τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα δώσουν το «παρών» την 3η ημέρα του Φεστιβάλ (Τρίτη, 9 Ιουλίου). Αναλυτικά, στις δύο σκηνές, Terra και Vibe, θα συμμετέχουν τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες: Craig Walker, Opera Chaotique, Μonophonics, Dead Can Dance, Septicflesh, Chaostar, Acid Death και Tardive Dyskinesia.
Τα εισιτήρια

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Rockwave Festival, Έλληνες καλλιτέχνες θα εμφανιστούν φέτος και τις τρεις μέρες του Φεστιβάλ. Για τους φίλους της ροκ – εναλλακτικής (alternative) μουσικής θα διατίθεται ειδικό εισιτήριο τριών ημερών, που θα κοστίζει 65 ευρώ (γενική είσοδος), και 50 ευρώ με την επίδειξη κάρτας ανεργίας. Στην τιμή περιλαμβάνεται η διαμονή στο κάμπινγκ και θέση στάθμευσης, για όσο διαρκέσουν οι συναυλίες. Η αρχική τιμή του εισιτηρίου για την 3η ημέρα του Φεστιβάλ είναι 28 ευρώ.
Πληροφορίες

Σημεία προπώλησης: Αθήνα -Ticket House (Πανεπιστημίου 42 ,εντός της στοάς), Θεσσαλονίκη -Musicland (Μητροπόλεως 102). Για αγορές μέσω ίντερνετ ή αγορές με πιστωτική κάρτα, στις διευθύνσεις: www.ticketpro.grwww.tickethouse.gr

ΠΗΓΗ:http://www.naftemporiki.gr/story/637485

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.