Όταν το κινητό πέφτει στην τουαλέτα…

Όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια όταν αποχωρίζονται το κινητό τους τηλέφωνο. Έτσι δεν φαντάζει παράλογο η συνήθεια μερικών να το παίρνουν μαζί τους και στην τουαλέτα. Όμως εκεί πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να πέσει… μέσα σε αυτή. Ενα βίντεο δίνει όλες τις σχετικές οδηγίες αντιμετώπισης ενός τέτοιου περιστατικού.

Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι τρεις στους τέσσερις Αμερικανούς παίρνουν – εκεί που και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του – μαζί τους το κινητό τους. Είτε για να παίξουν κάποιο παιχνίδι, είτε για να σερφάρουν στο διαδίκτυο.

Βάσει της ίδιας έρευνας, σύμφωνα με τη Huffington Post, το 63% των ανθρώπων είπαν πως έχουν απαντήσει σε κλήση, ενώ βρίσκονταν στην τουαλέτα, ενώ το 41% απάντησε πως έχει καλέσει κάποιον ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα.

Συνεπώς δεν φαντάζει καθόλου παράξενο το 19% των ερωτηθέντων απάντησε πως τους έχει πέσει το κινητό μέσα στην τουαλέτα. Ούτε το γεγονός ότι στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο με συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει κανείς στην περίπτωση που του συμβεί κάτι τέτοιο.

Πηγή:http://www.iefimerida.gr/node/79060#ixzz2HCBFKQsK

Comments are closed.