Το sex tape της Κιμ Καρντάσιαν

to-sex-tape-tis-kim-karntasian-aksias-tessarwn-ek-dolariwn

Οι αταξίες της Κιμ Καρντάσιαν, που έγιναν viral με παρτενέρ τον πρώην αγαπημένο της ράπερ Ray J, θα την κυνηγούν μία ολόκληρη ζωή. Το ερώτημα που προκύπτει από αυτό δεν είναι αν θέλει να το ξεχάσει, αλλά πόσα κατάφερε να κερδίσει και πώς εκμεταλλεύτηκε τη διαρροή του sex tape.

Η βιογραφία που κυκλοφόρησε από τον Σον Σμιθ, αναφέρεται εκτεταμένα στο πώς αυτό το sex tape του 2007 της χάρισε τη δόξα και εκατομμύρια. Η Κιμ Καρντάσιαν, σύμφωνα με όσα γράφονται, όταν έμαθε ότι υπάρχει το sex tape και βρίσκεται στα χέρια του διευθυντή γνωστής εταιρίας παραγωγής πορνό, της Vivid Entertainment, δεν έκανε μήνυση όπως ήταν η αρχική της σκέψη.  Με τη βοήθεια του φίλου της Τζόι Μπέικον, ανθρώπου που είχε σχέσεις με αυτού του είδους τις παραγωγές, ήρθε σε επαφή με τον Στιβ Χιρς, διευθυντή της Vivid, ώστε να κυκλοφορήσει το sex tape και να της δώσει ως προκαταβολή 300.000 δολάρια και ποσοστό από τις πωλήσεις και τα downloads!

Τι συνέβη στην τσέπη της από εκεί και μετά; Φούσκωσε! Το αρμενικής καταγωγής σέξι κορίτσι, που κέρδιζε 1.185 δολάρια το μήνα από πωλήσεις προϊόντων αισθητικής, έφτασε σε έσοδα τα 50 χιλιάδες δολάρια το μήνα και ο παρτενέρ της Ray J έφτασε να παίρνει 90 χιλιάδες δολάρια το πρώτο τρίμηνο μετά την κυκλοφορία του sex tape. Συνολικά, η Κιμ κέρδισε πάνω από 4 εκατομμύρια από αυτή την ταινία.

Δεν τελείωσε, όμως, εκεί το κέρδος της. Αυτόματα ανέβηκε η αξία της στο διαδίκτυο και έφτασε στα 85 εκατομμύρια δολάρια και ακολούθησε το συμβόλαιό της με το κανάλι Ε! Entertainment, για τοKeeping Up With The Kardashians. Το ριάλιτι έφερε συνολικά στην οικογένεια Καρντάσιαν 100 εκατομμύρια δολάρια στα επόμενα τέσσερα χρόνια- με 15 εκ. από αυτά προσωπικό κέρδος της.

Η προκλητική και χωρίς επάγγελμα στην ουσία Καρντάσιαν, έφτασε να φτιάξει και το δικό της game app, από το οποίο κέρδισε 43 εκατομμύρια δολάρια σε τρεις μήνες!

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.