Το Rapidshare καταργεί όλους τους περιορισμούς! Mήπως είναι πλέον είναι αργά?

Σε μια προσπάθεια να κερδίσει πίσω το χαμένο κοινό του, το Rapidshare ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι καταργεί όλους τους περιορισμούς που επέβαλλε μέχρι σήμερα στους συνδρομητές του. Η αλλαγή επηρεάζει και τους μη εγγεγραμμένους χρήστες, αφού πλέον δεν υπάρχει κανένα όριο σε upload και download, αλλά ούτε και στον αποθηκευτικό χώρο και το μέγεθος των αρχείων που ανεβάζει κανείς.

Στην ανακοίνωσή της, μάλιστα, η υπηρεσία κάνει λόγο για γενικό «ξεκαθάρισμα», με το οποίο αφαιρούνται όλοι οι περιορισμοί που δυσαρεστούσαν τους χρήστες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι αλλαγές αυτές δεν περιλαμβάνουν την επαναφορά του συστήματος χρηματικής επιβράβευσης των μελών, που ίσχυε παλιότερα αλλά καταργήθηκε πριν από κάποιους μήνες.

Μένει τώρα να δούμε το κατά πόσο αυτή η αλλαγή πλεύσης θα είναι αρκετή ώστε η κάποτε δημοφιλέστερη υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων να καλύψει το έδαφος που έχασε απέναντι στους νέους ανταγωνιστές της.

Πηγη insomnia.gr

Εαν θέλετε να κατεβάζετε από όλους τους γνωστούς file hosters.. Rapidshare , Hotfile , Fileserve , Filesonic και πολλόύς άλλους με ΜΟΝΟ ΜΙΑ συνδρομή υπάρχει η πολύ καλή υπηρεσία myDownloader που πραγματικά συμφέρει!

Διαβάστε το σχετικό αρθρο και κάντε και Δωρεάν Δοκιμή!

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.