Το επικό ταξίδι δύο φίλων…


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mypoc0/public_html/wp-content/plugins/pretty-link/pro/app/models/PlpKeyword.php on line 201

Πολλοί έχουν θελήσει να το πράξουν, λίγοι όμως είχαν την απαιτούμενη τόλμη και αποφασιστικότητα να μετουσιώσουν το όνειρο σε πραγματικότητα. Και πρόκειται πράγματι για όνειρο και μάλιστα το πλέον μεγαλεπήβολο, αν σκεφτεί κανείς ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων «φεύγει» από αυτή τη ζωή χωρίς να γνωρίσει τον… εδώ επίγειο κόσμο!

Αυτό έκαναν δύο φίλοι από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, οι Vadim Sahakian και Artia Moghbel, οι οποίοι εγκατέλειψαν τις δουλειές τους και ξεκίνησαν ένα επικό road trip έξι μηνών σε 13 χώρες – από την Αλάσκα μέχρι τη Βολιβία, και από την Αφρική μέχρι την Ινδία, το Νεπάλ και τα Ιμαλάια – τις οποίες διέσχισαν με όλους τους δυνατούς τρόπους, δίχως όμως να χρησιμοποιήσουν ούτε μία φορά ούτε ένα δημόσιο μέσο μεταφοράς (εξαιρουμένων των αεροπλάνων).

Ο καθένας ξόδεψε περί τα 20.000 δολάρια, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων χρησιμοποιήθηκε για την αγορά παλιών μεταφορικών μέσων τα οποία εν συνεχεία μεταπωλούσαν (φορτηγάκια, μηχανές, ποδήλατα κ.ο.κ.).

Παρακολουθείστε το επικό ταξίδι τους στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.