Το έξυπνο χερούλι για το ποδήλατο σου


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mypoc0/public_html/wp-content/plugins/pretty-link/pro/app/models/PlpKeyword.php on line 201

Κάποια πράγματα είναι τόσο προφανή που όταν τα βλέπεις αναρωτιέσαι γιατί δεν τα σκέφτηκε κανείς πολύ νωρίτερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Bicycle Frame Handle το οποίο δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα απλό χερούλι.

Βέβαια, αν σκεφτούμε πόσο χρηστικό είναι, μόνο απλό δεν θα το χαρακτηρίζαμε. Και αυτό διότι το Bicycle Frame Handle έρχεται να λύσει το πρόβλημα της μεταφοράς του αγαπημένου μας δίκυκλου. Όπως άλλωστε γνωρίζει κάθε αναβάτης συνήθως η προσπάθεια μας να μεταφέρουμε το ποδήλατο μας με τα χέρια καταλήξει σε διάφορα πασαλείμματα με γράσα.

Αυτό σκέφτηκαν και οι δημιουργοί του μαγικού χερουλιού λοιπόν και αποφάσισαν να το βγάλουν ως project στο Kickstarter. Έτσι, μετά την επιτυχή του πορεία στη δημοφιλή πλατφόρμα χρηματοδότησης το Bicycle Frame Handle ή αλλιώς Little Lifter είναι διαθέσιμο για αγορά.

Αρκεί να το τοποθετήσουμε στο πλαίσιο του ποδηλάτου μας μέσω ρυθμιζόμενων στηριγμάτων και από εκεί και πέρα το μεταφέρουμε οπουδήποτε χωρίς καμιά απολύτως δυσκολία.

ΠΗΓΗ:http://www.proho.gr/gadgets/bicycle-frame-handle-exupno-xerouli-gia-podilato-sou

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.