Τι θέλουν οι γυναίκες από έναν άντρα σε ένα site γνωριμιών;

Οι γυναίκες θέλουν ορισμένα πολύ συγκεκριμένα πράγματα από τον άντρα για να νιώσουν έλξη για εκείνον. Αυτό ισχύει ακόμα κι όταν η γνωριμία γίνεται μέσω διαδικτύου… τα γνωστά σε όλους site γνωριμιών.

Ερευνητές αποφάσισαν να απαντήσουν στο καίριο ερώτημα… Τι έλκει μια γυναίκα σε έναν άντρα που θα δουν σε ένα site γνωριμιών; Έκαναν λοιπόν τις σχετικές έρευνες κι έβγαλαν μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Human Behavior in the Social Environment, έδειξαν πως οι γυναίκες που ψάχνουν σύντροφο από κάποια ιστοσελίδα γνωριμιών, γοητεύονται περισσότερο από τους άνδρες που τους αρέσουν τα παιδιά.

Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία της έρευνας, οι γυναίκες ήταν 3 φορές πιο πιθανόν να δώσουν το κινητό τους τηλέφωνο σε κάποιον άνδρα, ο οποίος είχε στο προφίλ του κάποια φωτογραφία με ένα παιδί. Γιατί; Επειδή τους ενέπνεε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και θα τον προτιμούσαν για τη σύναψη μίας μακροχρόνιας και όχι μίας περιστασιακής σχέσης.

Όπως λένε οι ειδικοί, τα ευρήματα αυτά επιβεβαιώνουν τον κανόνα της φύσης που λέει πως η γυναίκα αναζητά το ισχυρό αρσενικό που θα το κάνει να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια στο μεγάλωμα των παιδιών της.

ΠΗΓΗ

Comments are closed.