Συνταγή για κλαρινογαμπρούς

Αν και κλαρινογαμπρός δήλωνε αρχικά τον λαϊκό άντρα που φορούσε τα καλά του ρούχα που συνήθως ήταν αυτά λαμέ κουστούμι, μακρουλά παπούτσια και μεγάλοι γιακάδες, η σημασία της λέξης έχει πλέον, όχι μόνο συγκεκριμενοποιηθεί, αλλά και μετατοπιστεί προς την αντρική νεολαία της δεκαετίας του 2010.

Έτσι σήμερα κλαρινογαμπρός είναι ο ανήρ ο οποίος παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον υπέρτατο, cool, χλιδάτο και μουράτο γκόμενο, όχι για το image, αλλά με μοναδικό σκοπό να ρίξει στο κρεβάτι – έστω και για μια φορά – μια συγκεκριμένη ωραία νεαρά κυρία, την οποία θεωρεί αρκετά άβγαλτη ή αρκετά χαλαρών ηθών, ώστε να έχει πιθανότητες να πάει μαζί του.

O σωστός κλαρινογαμπρός πρέπει να διαθέτει:

1 μπλουζάκι με βαθύ V για να φαίνεται το καλοξυρισμένο στήθος
1 τουλάχιστον τατουάζ
1 μούσι
Γνωριμίες σε νυχτερινό μαγαζί
1 τουλάχιστον προφίλ στο FB
και κορμί «ημιθεού» ή τουλάχιστον έτσι να πιστεύει!

Θα τον δείτε την παραλία να γυαλίζει σαν τηγανιτή πατάτα από τους τόνους λαδιού που έχει βάλει. Φοράει πάντα κολλητό στενό μαγιό για να διαγράφονται οι υπέροχοι κοιλιακοί του.
Έρχεται το βράδυ! Ετοιμάζεται να βγει και φοράει ένα V πιο προκλητικό και απο την Pamela Anderson. Για το μαλλί επιλέγει πάντα μισό βαζάκι τζελ να μην πετάει τρίχα.
Η λογική λέει πως κάθε κλαρίνο που σέβεται τον εαυτό του θα έχει 5-6 τατουάζ.
Είναι πάντα στο πιο μοδάτο κλαμπ και θέλει όλα τα φώτα πάνω του . Οι χαζογκόμενες κοιτάνε το απολλώνιο κορμί του και λιώνουν.
Αυτός δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά γιατί είναι τόσο ερωτευμένος με την εικόνα του που το μόνο που παίρνει είναι επιβεβαίωση. Αν εντοπίσει κάτι ωραίο που σίγουρα θα ναι καμία ξανθιά με 100 τρέσες και όλα απέξω θα την πλησιάσει.
Είναι ωραίος και το ξέρει! Δεν θα χρειαστεί ατάκα θα φουσκώσει λίγο τα μπράτσα και η γκόμενα έπεσε.

Άλλες συνώνυμες λέξεις: αρχοντόβλαχος, βλαχοκυριλές, βλαχοτρέντι, τσοπανοτραβόλτας, τραχανοπλαγιέρο, τσοπανοκαμπόης.

Στο facebook υπάρχει και η σελίδα Κλαρινογαμπρός (από εκεί και οι φωτογραφίες) με περισσότερα από 50.000 φίλους και αναλυτικότατη παρουσίαση του νέου αυτού είδους… ρίξτε μια ματιά! και κλάψτε από τα γέλια!

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.