Συγκρίνουμε το παλιό iPhone με το νέο

Ένα είναι το ερώτημα που βασανίζει σχεδόν όλους τους κατόχους iPhone μετά την παρουσίαση της 12ης Σεπτεμβρίου. Αν αξίζει η όχι να κάνουν την αναβάθμιση στο νέο iPhone 5!

Τα θετικά

Μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη: Η ανάλυση της οθόνη μεγάλωσε όπως και το μέγεθος. Η επιπλέον γραμμή εφαρμογών είναι σημαντική αύξηση ωφέλιμου χώρου στην οθόνη και η Apple έλυσε πολύ έξυπνα το πρόβλημα συμβατότητα με τις παλιές εφαρμογές.

Υποστήριξη για δίκτυα LTE: Τα δίκτυα τέταρτης γενιάς υπόσχονται ταχύτητες γρηγορότερες και από την ADSL 2+

Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας: Είναι θαυμαστό το γεγονός ότι με το νέο επεξεργαστή και την οθόνη, μεγαλώνει και η συνολική διάρκεια της μπαταρίας, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε.

Πιο ανθεκτικό: Η ποιότητα κατασκευής σε όλα τα iPhone είναι φανταστική αλλά πλέον χρησιμοποιείτε λιγότερο γυαλί κάτι που το κάνει ακόμα πιο ανθεκτικό.

Το πιο λεπτό και ελαφρύ iPhone: Ακόμα πιο λεπτό από το 4S και πιο ελαφρύ θα πει ακόμα πιο άνετο στην καθημερινή χρήση.

A6 επεξεργαστής: Ο νέος επεξεργαστής της Apple υπόσχεται ακόμα καλύτερη εμπειρία αλλά και ταχύτητα στα παιχνίδια και στις εφαρμογές.
Τα αρνητικά

Το iOS 6 υποστηρίζει και παλιές συσκευές: Το iOS 6 τρέχει απροβλημάτιστα ακόμα και σε iPhone 3GS. Μάλιστα στο iPhone 4S υποστηρίζονται και όλα τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού, άρα πραγματικά, χρειάζεστε νέο iPhone;

Αρνητικά

Μικρή αναβάθμιση στην κάμερα: Η κάμερα διατηρεί τον ίδιο αριθμό σε MP και βελτιώνεται ο φακός και το software. Ας περιμένουμε το iPhone 5S καλύτερα!

Ο σχεδιασμός δεν είναι τόσο ξεχωριστός – επαναστατικός: Το μεγάλο μπαμ που έγινε με το 4 δεν έγινε με το 5. Το design δεν είναι και τόσο ξεχωριστό πλέον.

Έλλειψη υποστήριξης για δίκτυα LTE: Οι ταχύτητες των νέων δικτύων είναι φανταστικές αλλά αυτή τη στιγμή στη χώρα μας απλά δεν υποστηρίζονται.

Διαφορετική υποδοχή: Όλα τα παλιά αξεσουάρ που συνοδεύουν το παλιό σας iPhone θα μπουν σε αχρηστία. Υπάρχει βέβαια ο adaptor από την Apple, αλλά είναι τόσο μεγάλος που δε θα βολέψει κανένα, και φυσικά θα πρέπει να τον αγοράσετε.

Κόστος και επιδοτήσεις: Οι επιδοτήσεις του παρελθόντος έχουν εξαφανιστεί. Μην περιμένετε να πάρετε iPhone 5 δωρεάν αν δεν κάνετε σοβαρούς λογαριασμούς από κανένα πάροχο. Το κόστος του iPhone 5 μόνο μικρό δεν είναι!

Τώρα λοιπόν έχετε 6 λόγους για να πάρετε το iPhone 5 αλλά και 6 λόγους για να κρατήσετε το παλιό και πιστό σας iPhone.

ΠΗΓΗ:http://www.webtrend.gr/blog/6-logoi-agoraseis-neo-iphone5-kai-alloi-tosoi-min-kaneis

Comments are closed.