Σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί στα 32 του


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mypoc0/public_html/wp-content/plugins/pretty-link/pro/app/models/PlpKeyword.php on line 201

Εργάζεται ως προγραμματιστής λογισμικού, είναι μόλις 32 ετών και εντούτοις σκοπεύει να αποσυρθεί από τη δουλειά και να συνταξιοδοτηθεί.

Μέσα στο έτος, ο Brandon Sutherland, όπως εξομολογείται στο Business Insider, σκοπεύει να σταματήσει την πλήρους απασχόλησης εργασία του και δεν προτίθενται να ψάξει για μια άλλη.

«Μέχρι τότε, περιμένω ότι θα έχω κερδίσει αρκετά ώστε να χρηματοδοτήσω τα στοιχειώδη έξοδα μου τουλάχιστον για τα επόμενα 30 χρόνια, αν όχι επ ‘αόριστον» λέει και συνεχίζει «Μπορείτε να αναρωτηθείτε αν έχω κάποια μαγική ικανότητα. Ούτε κατά διάνοια. Εχω φτιάξει το σπίτι μου, παρακολουθώ τις δαπάνες μου, και επενδύω το μισθό μου, όπως μπορώ.

Όλη αυτή τη σούπερ αποταμίευση τη κάνω σε μια ηλικία που άλλοι ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους. Αν και αυτός ήταν ο βασικός οικονομικός μου στόχος κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, δεν ήταν πάντα ο στόχος μου».

Ο συνειδητοποιημένος νεαρός αποφοίτησε από το κολέγιο με ένα πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών: «Ημουν ενθουσιασμένος και ήθελα να δουλέψουμε σκληρά και να οικοδομήσω μια επιτυχημένη καριέρα στο Newbury, όπου ζω με την σύζυγό μου, Jill».

«Αλλά τότε με »χτύπησε» η πραγματικότητα. Μετά από μερικά χρόνια με ανούσια meetings, ανίκανους διαχειριστές, ο ενθουσιασμός που είχα κάποτε είχε φύγει, και η σκέψη του να ξοδέψω τα επόμενα 30 και πλέον χρόνια στο να κάνω το ίδιο, μου προκαλούσε κατάθλιψη» εξομολογείται ο Sutherland ο οποίος αναφέρει ότι αντί να συσσωρεύει υλικά αγαθά, προτιμά να ξοδεύει το χρόνο του ταξιδεύοντας.

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.