Πωλούν τα πρόσωπά τους


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mypoc0/public_html/wp-content/plugins/pretty-link/pro/app/models/PlpKeyword.php on line 201

Είστε φοιτητές κι αναρωτιέστε πώς θα πληρώσετε τα δίδακτρα του πανεπιστημίου ή πως θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε κάποια ευρώ παραπάνω τους δύσκολους καιρούς που ζούμε;

Οι δύο νεαροί Λονδρέζοι βρήκαν την παράδοξη λύση να πουλήσουν το πρόσωπό τους για διαφημιστικούς λόγους σε όποια εταιρεία το θελήσει.

Οι 22χρονοι Ρος Χάρπερ και Εντ Μόις, απόφοιτοι του Κέιμπριτζ, σκέφτηκαν πως ο μόνος τρόπος για να καταφέρουν να αποπληρώσουν το φοιτητικό τους δάνειο, ύψους 60.000 ευρώ συνολικά, ήταν να μετατρέψουν τα πρόσωπά τους σε διαφημιστικές πινακίδες.

«Αφού στείλαμε δεκάδες βιογραφικά λαμβάνοντας μόνο αρνητικές απαντήσεις, αποφασίσαμε να ψάξουμε μια εναλλακτική οδό», λένε οι νεαροί Βρετανοί υποστηρίζοντας την επιλογή τους.

Ιδρύοντας λοιπόν την ιστοσελίδα BuyMyFace.com, καλούν τις εταιρίες να αγοράσουν διαφημιστικό χώρο στο πρόσωπό τους, έπειτα αφού ζωγραφίσουν στο δέρμα τους το λόγκο τις εκάστοτε εταιρίας με το μήνυμα που θέλουν να περάσουν, αναρτούν φωτογραφίες στους στην ιστοσελίδα και ο χρήστης μπορεί κάνοντας κλικ πάνω σε αυτές να ανακατευθυνθεί στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Όλα αυτά με αντίτιμο που κυμαίνεται από 120 ευρώ την ημέρα μέχρι και 400 ευρώ.

«Δεχθήκαμε προτάσεις από παντού. Από το Χονγκ-Κονγκ ως τις ΗΠΑ αλλά κι από όλη την Ευρώπη», λένε οι Χάρπερ και Μόις που σκέφτονται σοβαρά να επεκταθούν διεθνώς.

Γιατί όχι, αφού μέσα σε διάστημα μόλις 181 ημερών κατάφεραν να κερδίσουν γύρω στα 38.000 ευρώ, ενώ συνεργάστηκαν και με την διαφημιστική εταιρία Ernst & Young. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα…

ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr/world/article/?aid=187093

Comments are closed.