Ποια θα σας απατήσει η ξανθιά ή η μελαχρινή

Μεγάλη διαδικτυακή έρευνα που έγινε έδειξε ποιες γυναίκες δυσκολεύονται να μείνουν πιστές στο σύντροφό τους.

Μελετώντας τις απαντήσεις των γυναικών που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση της ιστοσελίδας CheaterVille ανακαλύφθηκε πως οι ξανθιές κατείχαν την πρωτοκαθεδρία στην απιστία σε σχέση με τις μελαχρινές και τις κοκκινομάλλες.

Μάλιστα οι ξανθιές δεν περιορίζονταν μόνο σε φλερτ αλλά προχωρούσαν και σε ερωτικές περιπτύξεις. Ενδεικτικό ήταν ότι το 42% των «ένοχων» γυναικών είχε ξανθά μαλλιά ενώ ακολουθούσαν οι κοκκινομάλλες, σε ποσοστό 23% και την τελευταία θέση είχαν οι καστανές και οι μελαχρινές.

Το στοιχείο αυτό φαίνεται δηλαδή το χρώμα των μαλλιών των ανδρών μαρτυρά και το κατά πόσο είναι επιρρεπείς ή όχι στην απιστία.

Ενδεικτικά ένα ποσοστό που άγγιζε το 60% κείνων που απάτησαν τη σύντροφο τους ήταν καστανοί ή μελαχρινοί, το 25% ήταν ανοιχτόχρωμοι ή ξανθοί και το 15% κοκκινομάλληδες.

φταίνε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Νεότερες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ανεξαρτήτου χρώματος μαλλιών τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι περισσότερο επιρρεπείς στην απιστία.

Ο λόγος είναι ότι μπορούν να έρθουν πιο γρήγορα και πιο εύκολα σε επαφή με τις παλιές τους αγάπες. Το γεγονός αυτό και μόνο μπορεί να τινάξει στον αέρα μια σχέση.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.