Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

Σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν.

Ο νεαρός στη φωτογραφία δεν είναι άλλος από τον μετέπειτα διαβόητο τρομοκράτη Οσάμα Μπιν Λάντεν!

Οι Times δημοσίευσαν μια σειρά φωτογραφιών από την εποχή που ο νεαρός Οσάμα ,φορούσε δυτικά ρούχα,ταξίδευε στην Ευρώπη,έβγαινε σε νυχτερινά κέντρα της Βηρυττού,φλέρταρε και χαιρόταν τα αμύθητα πλούτη της οικογένειάς του.

Ο ΟΣΑΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Η μετάλλαξη του νεαρού Οσάμα έγινε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του όταν ήρθε σε επαφή με τον Αμπντουλάχ Αζάμ, έναν Ιορδανό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, οι ομιλίες του οποίου ήταν ένα μείγμα ισλαμικού φανατισμού και βίαιης ρητορικής. Από τον Αζάμ ο Οσάμα απορρόφησε μια επιθετική εκδοχή της Ισλαμικής ιστορίας – και μια αυξανόμενη οργή που θα
θα σφυρηλατηθεί στο Αφγανιστάν, στο πόλεμο κατά της σοβιετικής εισβολής.

ΔΕΞΙΑ Ο ΟΣΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ …ΦΛΕΡΤΑΡΕ

Τον Αύγουστο του 1990, όταν η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας στράφηκε προς τα αμερικανικά στρατεύματα για να ζητήσει προστασία, η οργή του Μπιν Λάντεν έγινε οριστική.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ

Ένα χρόνο αργότερα έφυγε για το Σουδάν, όπου μια στρατευμένη ισλαμική κυβέρνηση ήταν στην εξουσία, και αφιερώθηκε στην τρομοκρατία. Κι έτσι γεννήθηκε η Αλ Κάϊντα κι ένας νέος Οσάμα.

Στο παρελθόν είχε απολαύσει την πολυτέλεια, αλλά κατέληξε ασκητής. Έτρωγε πολύ λίγο. Κοιμόταν ελάχιστα. Χρησιμοποίησε τα χρήματά του για να στηρίξει τους Ταλιμπάν και να εξασφαλίσει ένα ασφαλές καταφύγιο.Κι έτσι από ένα «πλουσιόπαιδο της μαμάς»,έγινε ο αρχιτρομοκράτης του πλανήτη.

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ

Πηγή: neamadata.blogspot.com

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.