Οι 10 πιο περίεργοι νόμοι στον κόσμο…

10. Οι περισσότερες χώρες της Μέσης Ανατολής αναγνωρίζουν το ακόλουθο απόσπασμα του ισλαμικού νόμου: «Αφού τελειώσεις τις σεξουαλικές σου περιπτύξεις με ένα αρνί, είναι θανάσιμο αμάρτημα να φας τη σάρκα του.»

9. Στο Λίβανο, οι άνδρες νομικά επιτρέπεται να κάνουν σεξ με ζώα, αλλά τα ζώα πρέπει να είναι θηλυκά. Αν έχεις σεξουαλικές σχέσεις με ένα αρσενικό ζώο τιμωρείται με θάνατο.

8. Στο Μπαχρέιν, ένας άνδρας γιατρός μπορεί να εξετάσει νόμιμα τα γεννητικά όργανα της γυναίκας, αλλά απαγορεύεται να κοιτάζει απευθείας σε αυτά κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Μπορεί να δει μόνο την αντανάκλασή τους στον καθρέφτη.

7. Οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Αυτό ισχύει και για τους εργόλαβους κηδειών! τα γεννητικά όργανα του νεκρού πρέπει να καλύπτονται με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.

6. Η ποινή για τον αυνανισμό στην Ινδονησία είναι αποκεφαλισμός.

5. Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ των οποίων η εργασία πλήρους απασχόλησης τους είναι να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να ξεπαρθενεύουν νεαρές κοπέλες, οι οποίες τους πληρώνουν γι αυτό… Ο λόγος: σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, απαγορεύεται ρητά να παντρεύονται οι παρθένες.

4. Στο Χονγκ Κονγκ μία απατημένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον μοιχό άνδρα της, αλλά μπορεί να το πράξει μόνο με γυμνά χέρια.

3. Οι τόπλες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, αλλά μόνο σε καταστήματα που πουλάνε τροπικά ψάρια.

2. Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία είναι παράνομο ένας άντρας να κάνει σεξ με μια γυναίκα και την κόρη της την ίδια στιγμή.

1. Και ο πιο παράξενος νόμος στον κόσμο είναι …

Στο Κάλι, Κολομβία, μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με το σύζυγό της, και την πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό η μητέρα της πρέπει να είναι στην αίθουσα για να είναι μάρτυρας της πράξης.

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.