Ξενοδοχείο για φανατικούς των social media!


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mypoc0/public_html/wp-content/plugins/pretty-link/pro/app/models/PlpKeyword.php on line 201

Υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν θεματικά ξενοδοχεία, όπου έστω και για λίγες μέρες θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των υπολογιστών, των email, των κοινωνικών δικτύων.
.
.
.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που είναι μανιακοί με το twitter. Τώρα και για αυτούς δημιουργήθηκε στο νησί της Majorca το ιδανικό ξενοδοχείο.

.
.
.

Κοντά στην παραλία Magaluf άνοιξε το Sol Wave House, το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο του twitter. Οι ένοικοι μπορούν να κάνουν log in και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μέσω ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής, η οποία τους επιτρέπει να βλέπουν ποιος είναι online και να του στείλουν προσωπικά μηνύματα.

“Έχει ξεκινήσει μια εικονική κοινότητα με το όνομα #SocialWave.Οι επισκέπτες μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν και να μοιραστούν φωτογραφίες αλλά και να φλερτάρουν” δήλωσε στο TIME ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου Marco Fantón και πρόσθεσε:

«Οι πελάτες αναδεικνύουν το ταξίδι τους στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram.»

Τα περισσότερα tweets, γίνονται στην πισίνα με τα τεχνητά κύματα για σέρφινγκ. Κάθε ξαπλώστρα έχει το δικό της hashtag και το καμάκι γίνεται ηλεκτρονικά. Για παράδειγμα υπάρχει το #BaliBed1, ,# BaliBed2 κλπ. «Μέσω αυτών των hashtag, ο πελάτης μπορεί να στείλει ένα μπουκάλι Moët & Chandon» σε κάποια που θεωρεί ότι τον ενδιαφέρει» αναφέρει ο Fantón.

Σε περίπτωση που τα «αίματα ανάψουν», υπάρχει το αντίστοιχο prive hashtag #twitterpartysuites. Υπάρχουν ειδικά δωμάτια τα οποία χωρούν μέχρι τέσσερα άτομα και είναι γεμάτα μπαλόνια – μπλε λόγω twitter – σαμπάνιες και ειδικές παροχές.

Αν ωστόσο έχετε καταναλώσει όλο το μίνι μπαρ δεν έχετε παρά να καλέσετε τη ρεσεψιόν, γράφοντας #fillmyfridge. Αν δεν έρθει κανείς μην ανησυχήσετε. Με τόσο ποτό, δύσκολα θα πληκτρολογήσετε σωστά.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.