Ξεγυμνώθηκε και κολύμπησε με φάλαινες!!!

Ξεγυμνώθηκε και κολύμπησε με φάλαινες στα παγωμένα νερά
Σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν και στα παγωμένα νερά τις Αρκτικής μία θαρραλέα δύτης πέταξε τα ρούχα της για να βρεθεί δίπλα στις φάλαινες. Δείτε τις φωτογραφίες.

Το νερό σίγουρα ήταν παγωμένο. Όμως η ίδια δεν δίστασε να κάνει αυτό που ήθελε. Να βρεθεί δίπλα στις υπέροχες φάλαινες beluga. Ο λόγος για την 36χρονη Ρωσίδα δύτη Νατάλια Αβσένκο που έβγαλε τα ρούχα της και βούτηξε στα παγωμένα νερά της Αρκτικής. Η ίδια ήθελε εδώ και καιρό να το κάνει αυτό. Να βρεθεί δίπλα σε αυτά τα υπέροχα θηλαστικά.

Όμως οι φάλαινες beluga σύμφωνα με τους ειδικούς δεν τους αρέσει να τους αγγίζουν με διάφορα υλικά όπως είναι δηλαδή οι στολές που φοράνε οι δύτες. Έτσι η ίδια αποφάσισε να κολυμπήσει γυμνή και να βρεθεί δίπλα τους. Η θερμοκρασία του νερού ήταν στους -2 βαθμούς Κελσίου όμως αυτό δεν την εμπόδισε. Κολύμπησε μαζί με τις φάλαινες, τις χάιδεψε και έκανε μια βόλτα στα καταγάλανα νερά της Αρκτικής.

Ο άνθρωπος μπορεί να πεθάνει αν βρεθεί σε νερά με θερμοκρασία 0 βαθμών και κάτω για πέντε λεπτά. Όμως η Νατάλια που κάνει χρόνια γιόγκα χρησιμοποίησε τον διαλογισμό όπως είπε για να αντέξει στα παγωμένα νερά. Και τα κατάφερε αφού κολύμπησε για 10 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

ΠΗΓΗ:www.newsit.gr

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.