Μουσικό μπουκάλι που «μαζεύει» τους ήχους!


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mypoc0/public_html/wp-content/plugins/pretty-link/pro/app/models/PlpKeyword.php on line 201

Είναι μια γυάλινη φιάλη ήχου ή αλλιώς ένα μουσικό μπουκάλι η δημιουργία του οποίου στηρίζεται στην… απλούστατη λογική της συλλογής ήχων μέσα σε ένα βάζο!

Το «Sound Bottle» είναι δημιούργημα του Jun Fujiwara. «Πολύ εύκολο στη χρήση του αλλά πολύπλοκο στον σχεδιασμό του, που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο λογισμικό για να πραγματοποιήσει την καταγραφή, την αποθήκευση, αλλά και την αναπαραγωγή των μουσικών κομματιών», λέει ο ίδιος.

Ο χρήστης ανοίγει το μπουκάλι και αναπαράγει διάφορους ήχους ή συγκεντρώνει ήχους από το περιβάλλον. Κλείνει το μπουκάλι με τον φελλό και όποτε θελήσει απασφαλίζει.

Οι ήχοι αναπαράγονται εν είδει μουσικών κομματιών σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό μεταξύ τους. Νιαουρίσματα, κουδούνια, ομιλίες, κραυγές, θρόισμα φύλλων ακόμη και ποτήρια που «συγκρούονται» συνθέτουν παράξενα μουσικά κομμάτια με ρυθμό και μπιτ.

ΠΗΓΗ:http://clopyandpaste.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7957.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Clopypaste+(CLOPYPASTE)#axzz2GweGNBjx

Comments are closed.