Με look Παπαρήγα ο νέος Γ.Γ.

Νότες «Παπαρήγα» (μαλλί και γυαλιά), πρόσθεσαν τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ, στην εμφάνιση του νέου Γενικού Γραμματέα, ώστε να μην τρρομάξουν από την ξαφνική αλλαγή τα μέλη του κόμματος

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά την «ελαφρά Παπαρηγοποίηση» για λόγους ασφαλείας

Σε μια προσπάθεια να μετριάσουν όσο μπορούν τις ψυχολογικές συνέπειες από την ξαφνική αλλαγή προσώπου στην κορυφή της ιεραρχίας του κόμματος, έχουν επιδοθεί τα στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας.

Καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι η επίδραση και της παραμικρής αλλαγής, στη γραμμή, στην ιδεολογία ή στη στάση του κόμματος, μπορεί να μπερδέψει τα μέλη, ή ακόμα και να τους προκαλέσει αυξημένο στρες και ανασφάλεια, αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους: Παρενέβησαν διακριτικά στην εμφάνιση του Δημήτρη Κουτσούμπα, ώστε να θυμίζει ελαφρά Αλέκα Παπαρήγα!

Μέσα στον επόμενο χρόνο, το πολιτικό γραφείο θα επαναφέρει (με αποφάσεις που θα λαμβάνονται κατά πλειοψηφία) σταδιακά την εμφάνιση του συντρόφου Κουτσούμπα, αφαιρώντας στοιχεία της επί 22 χρόνια γραμματέως, ώστε η νέα εικόνα του επικεφαλής να εντυπωθεί στο μυαλό των οπαδών και των μελών.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΗΓΗ:http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=23722

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.