Μίλα απεριόριστα σε όλα τα κινητά με 26€

«Τι;;;». Τελευταίος λογαριασμός στα 100 ευρώ. Θα με φάει το ατενιστιλίκι, μα πρέπει εκ των πραγμάτων να μιλώ συνέχεια. Σκέψου μακροπρόθεσμα: 1200 το χρόνο για κινητό τηλέφωνο; Σ' αυτή την εποχή; Μ' αυτά τα ψιχουλάκια που βγάζω; Δεν λέει. Ώρα για λύσεις. Ας τις μοιραστώ.

Υλικά επιτυχίας
Μυστικό του κόνσεπτ: εκμεταλλεύομαι στο έπακρο το απεριόριστο των τριών δικτύων. Σαν συνδρομητής της Vodafone (εγώ) αποφάσισα να αποκτήσω άλλους δύο αριθμους από τα άλλα δίκτυα (Cosmote και Wind-Q). Εσύ κάνε τον δικό σου συνδυασμό.

Θα χρειαστώ 2 επιπλέον νούμερα
Πηγαίνουμε στα αντίστοιχα καταστήματα και βρίσκουμε με 1 ευρώ κάθε αριθμό. Θες όμως να είναι εύκολα τα νούμερά σου; Πήγαινε στη Ζήνωνος! Οι μετανάστες ασχολούνται πολύ με το αντικείμενο, και το χουν αναγάγει πέρα από καθημερινή ενασχόληση σε επιστήμη πραγματική. Εκεί πας στα μικρά μαγαζάκια και τους ζητάς εύκολο νούμερο. Εγώ απέκτησα 2 νούμερα κλειδαρά πραγματικά στην καταπληκτική τιμή των 5€ έκαστο.

Θα χρειαστώ 2 ακόμα συσκευές; Όχι, μόνο μία!

2 ακόμα; Λίγο μιζέρια, ίσως αλλά σκέψου πόσα λεφτά θα γλιτώσεις. Τι θα λεγες να το κάνουμε μια; Βρήκα στο τυχαίο αυτό το θεϊκό τηλεφωνάκι στα καταστήματα wind: ZTE μόλις με 24,90€ σκέτη η συσκευή που δέχεται δύο κάρτες sim. Μην το φοβάστε που ‘ναι κινέζικο, πρόκειται για τον 5ο μεγαλύτερο κατασκευαστή στον κόσμο πια, στα συν η εξαιρετική ακουστική, η καλή κατασκευή, η θύρα usb για φόρτιση και ραδιόφωνο χωρίς να χρειάζεται ακουστικά για κεραία. Πόσο κουλ είναι, αλλά το σημαντικό 2 sim σε μια συσκευή.
Τις τοποθετείτε και τις 2 και δέχεστε κλήσεις/μηνύματα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμμία επιπλέον ρύθμιση. Το επιπλέον; Όταν κάνετε εξερχόμενη κληση/sms σας ζητά από ποιο δίκτυο να το στείλει, πραγματικά ασήμαντος κόπος.


Σενάριο 1 (κόστος 3€/έτος)
Δέχομαι κλήσεις, (με πρήζει η μάνα μου) και δεν πληρώνουν μια!

Και τα τρια δίκτυα έχουν εισαγάγει τους περισσότερους συνδρομητές στα προγράμματα απεριόριστα. Η φίλη σου η Φούλη, έχει τέτοιο, διαμαρτύρεται και θα θελε να μιλάτε περισσότερο, αλλά είναι σε άλλο δίκτυο; Τώρα θα σε παίρνει στο dual sim κινητό που θα φωλιάζει χωρίς πολλές απαιτήσεις στην τσαντούλα σου και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας (το πιθανότερο να μαλώσετε).
Άρα τι κάνουμε: παίρνουμε 2 αριθμούς του 1€ (τόσο είναι τα καρτοκινητά) και δεν χρεωνόμαστε τίποτα παραπάνω. Έχεις Cosmote; πάρε με σ' αυτό. Vodafone; στο άλλο. Wind; Πως κι έτσι, πάρε με στο παράλλο.


Σενάριο 2
Θέλω να μιλάω απεριόριστα προς όλους (τσεκάρω την πορεία της σχέσης μου συχνότερα) με 26€ (35€)

Ναι μόνο με 26€, δεν θα πληρώσεις μια παραπάνω.

Τι κάνουμε; Βρίσκουμε τα προγράμματα που έχουν απεριόριστο προς το δίκτυό τους.

Cosmote (15€/μήνα): στην καρτοκινητή δεν προσφέρει καθόλου απεριόριστες προς Cosmote. Πάμε στο Καρτοσυμβόλαιο 15 (που είναι συμβόλαιο αλλά ο λογαριασμός δεν ξεπερνά τα 15€) ή στο Απεριόριστα 15 (συμβόλαιο + τις κλήσεις/sms σε άλλα δίκτυα που μπορεί να ξεφύγουν). Προτίμησε το Καρτοσυμβόλαιο 15 που δεν θα ξεφύγει ποτέ ο λογαριασμός σου (αλλά έχει το μείον ότι λήγει η προσφορά στο τέλος του 2010, αν και εντυπώσή μου είναι ότι θα το μονιμοποιήσουν). Ούτως ή άλλως με 15€ έχεις απεριόριστα.

Vodafone (10€/μήνα): έχει την επιλογή απεριόριστα στην καρτοκινητή της (Νέα καρτοκινητή ή CU). Άρα όχι συμβόλαιο, σούπερ, και μοναδική υποχρέωση μια ανανέωση 10€ το μήνα, ποσό που το χρησιμοποιείς σε ότι κλήσεις/sms επιπλέον θες. Ισχύς μέχρι το τέλος 2011.

Wind/Q (1€/10€): πρόκειται για την ίδια εταιρεία και τα απεριόριστα ισχύουν προς και τα δύο δίκτυα. Καρτοκινητή επιλέγουμε κι εδώ με κορυφαία την προσφορά μεγατόνων της Q αφού με μόλις 1€ το μήνα σου προσφέρει απεριόριστα προς wind/q. Δυστυχώς η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος του 2010 αλλά αρχές της χρονιάς κάτι παρόμοιο προτείνουν ή μονιμοποιούν. Μέχρι το τέλος 2011 ισχύει της Wind που για απεριόριστα απαιτεί 10€ ανανέωση το μήνα, με το ποσό αυτό να παραμένει στην μπάνκα σου (στο διπλασιάζει αυτόματα δε) και μπορεί να καταναλωθεί σε κλήσεις/sms προς όλους.

Άρα cosmote15€+vodafone10€+Q1€= 26 ευρώ το μήνα απεριόριστα πραγματικά προς ΟΛΟΥΣ (35€ με cosmo+voda+Wind)!

Τέλειο; Χρήσιμο; Κρίση; Λύση! 🙂

πηγη http://athensville.blogspot.com

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.