Μάθετε το φθηνότερο βενζινάδικο με ένα δωρεάν sms στο 54151!

Από τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 για την Αττική και από τον Ιούλιο για όλη την Ελλάδα, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται για τα τρία πρατήρια καυσίμων με τις χαμηλότερες τιμές στη γειτονιά τους ή την περιοχή όπου κινούνται, στέλνοντας SMS στο 54151 και σημειώνοντας το όνομα της περιοχής.
Ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανακοίνωσε την ανάπτυξη μιας καινοτόμου υπηρεσίας, μέσω sms, όπου οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα στέλνοντας μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 54151, να ενημερώνονται για τα 3 φθηνότερα πρατήρια της περιοχής που τους ενδιαφέρει. Η υπηρεσία αυτή, που παρέχεται απολύτως δωρεάν από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, COSMOTE, VODAFONE και WIND και την εταιρεία UPSTREAM, οι οποίες συνεργάστηκαν αφιλοκερδώς, τίθεται σε λειτουργία από τις 9 Μαϊου, σε πρώτη φάση για την Αττική και από τον Ιούλιο για όλη την Ελλάδα και αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση του ανταγωνισμού και την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών.
Στο ίδιο πλαίσιο μια ακόμα καινοτομία τίθεται σε εφαρμογή σε πιλοτικό στάδιο από την προσεχή εβδομάδα, η οποία θα συμβάλει στην ενίσχυση του ανταγωνισμού και στην καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών.
Καταρχάς στην Αττική οδό θα υπάρχει ανάρτηση ηλεκτρονικών πινάκων που θα αναγράφουν τις τιμές για τα τρία επόμενα πρατήρια, ώστε ο κάθε οδηγός να γνωρίζει εκ των προτέρων τι επιλογές έχει. Η δράση αυτή θα επεκταθεί σύντομα στους εθνικούς δρόμους, στους κλειστούς αυτοκινητόδρομους, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι καταναλωτές που υπάρχουν ανταγωνιστικότερες και φτηνότερες τιμές καυσίμων.

Πηγή: www.ellispoint.gr

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.