Η λίστα της ντροπής

Μια λίστα όπου κανείς δεν θέλει να δει το όνομά του να φιγουράρει…
Κι όμως! Ιδού οι διάσημοι οι λιγότερο ευνοημένοι από τη φύση!

Ο Τζούντ Λόου το 2005 λίγες εβδομάδες μετά την δήλωση του πως είχε σχέση με την νταντά των παιδιών του, φωτογραφήθηκε γυμνός με το μαγιό του μόνο. Η New York Post, έγραφε πως δεν εντυπωσιάστηκε με το θέαμα λέγοντας συγκεκριμένα πως σε φωτογραφίες που ο ανδρισμός του έβγαζε μάτι- όταν άλλαζε μαγιό- δεν ήταν και ο Τόμι Λι! Τα συμπεράσματα δικά σας!


Και όμως! Ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου, ο Μραντ Πιτ έχει μια θέση στην λίστα με τους λιγότερο «προικισμένους» σταρ του Χόλιγουντ. Η Τζουλιέτ Λιούις- με την οποία είχε σχέση για τρία χρόνια μέχρι το 1993- είχε πει σε μια συναυλία πως το να κοιμάσαι με τον Μπραντ δεν ήταν και πολύ μεγάλο θέμα, δίνοντας έμφαση στη λέξη μεγάλο. Ακόμη και ο Τζόρτζ Κλούνεϊ που ήταν κάποτε κολλητός του είχε βάλει ένα αυτοκόλλητο με την ένδειξη μικρό πέος στην μεριά του αυτοκινήτου που καθόταν ο Μπραντ Πιτ, αλλά ποιος ξέρει αν του έκανε πλάκα ή όχι;

Ο Ενρίκε Ινγκλέσιας είχε δηλώσει πως έχει το πιο μικρό πέος στον κόσμο σε συνέντευξη του στην τηλεόραση της Αυστραλίας και δεν έκανε πλάκα! Το 2005 δήλωσε στην Houston Press πως το επόμενο πράγμα στο οποίο θα βάλει επάνω το όνομα του είναι τα πολύ μικρά προφυλακτικά. Υποθέτουμε πως κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς.

Ο Μικ Τζάγκερ έγινε έξαλλος όταν ο παλιός του φίλος από τους θρυλικούς Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς έγραψε στο βιβλίο του με τίτλο «Life» πως η Μαριάν Φέηθφουλ δεν περνούσε καλά με το μικρό πέος του. Για την ιστορία να πούμε πως η Μαριάν είχε απατήσει τον Τζάγκερ με τον Ρίτσαρντς. Συνέχισε λέγοντας πως τα μπαλάκια του είναι τεράστια αλλά δεν αναπληρώνουν το κενό, όπως έγραψε χαρακτηριστικά. Η πρώην σύζυγος του βέβαια Τζέρι Χολ δήλωσε για να τον υπερασπιστεί πως είναι προικισμένος και εκείνη ξέρει καλύτερα αφού ήταν μαζί του 23 χρόνια και πως ο Κιθ απλά τον ζήλευε.

Σύμφωνα με το Lemondrop.com, ο Ντάνιελ Κρεγκ, χρησιμοποίησε ντουμπλέρ σώματος και συγκεκριμένα πέους για να γυρίσει τις γυμνές σκηνές στο Casino Royale!

O Έμινεμ έχει μια θέση στη λίστα! Σύμφωνα με τα λεγόμενα της πρώην γυναίκας του Κιμ Μάδερς για να το κάνει κάποια μαζί του πρέπει να έχει το μπλε χαπάκι, γιατί διαφορετικά δεν δουλεύει το… σύστημα!

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.