Η γυναίκα που «έκαψε» τον Π. Παντελίδη

«Δεν ταιριάζετε σου λέω», τραγουδάει και γίνεται χαμός! Ο χωρισμός τελικά του έκανε καλό καθώς το τραγούδι του έγινε μεγάλο σουξέ…

Μετά από αυτό ακολούθησαν κι άλλα γιατί ο τραγουδιστής πάνω στη πίκρα του, πάνω στην απελπισία του, έγραφε συνεχώς. Ωστόσο, όπως έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν η εποχή εκείνη πέρασε.

Ο ίδιος φαίνεται να έχει ξεπεράσει την γυναίκα που τον «έκαψε» αφού κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης από μέρους της έπεσαν στο κενό! Άλλωστε η αναγνωρισιμότητα είναι μεγάλο γιατρικό.

Εμείς ανακαλύψαμε την σέξι ξανθιά που ήταν ο μεγάλος του έρωτας! Εκείνη για την οποία έχει γράψει όλα τα νέα του τραγούδια! Εκείνη που «κρύβεται» πίσω από την επιτυχία του. Είναι η Μαρία, ένα κορίτσι όμορφο, χαρούμενο με αναλογίες μοντέλου!

Είναι 26 και έχει σπουδάσει αισθητικός! Η ίδια στη σελίδα της στο facebook έχει βάλει πολλές σέξι φωτογραφίες και έχει τρελάνει τους φίλους της.

Πριν από λίγες μέρες της πόσταρε κάποιος στον τοίχο το βίντεο με το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» που τραγουδιέται πάνω από μία λεκάνη! Η ίδια έγραψε από κάτω «No comment».

Χθες μάλιστα «ανέβασε» στον τοίχο της φωτογραφία με το εξής : «Δεν αγαπάς κάποιον για την ομορφιά του… Τον αγαπάς γιατί λέει ένα τραγούδι που μόνο εσύ καταλαβαίνεις!».
Βέβαια σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να δει τίποτα από αυτά γιατί την έχει «μπλοκάρει»…

ΠΗΓΗ:http://www.aniwthoi.net/2012/09/blog-post_153.html

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.