Δύο ονόματα, δύο επαγγέλματα.. δύο ζωές.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mypoc0/public_html/wp-content/plugins/pretty-link/pro/app/models/PlpKeyword.php on line 201

Δύο ονόματα, δύο επαγγέλματα.. δύο ζωές. Την ημέρα η 31χρονη Kristin Sundman ήτανδασκάλα μουσικής σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο και το βράδυ με το ψευδώνυμο MelodyXX Xtune επιδιδόταν σε ερωτικά.. μαθήματα.

Η Κριστίν προσπαθούσε να κρατήσει κρυφό αυτό το μυστικό για τη ζωή της αλλά δυστυχώς ένα ερωτικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια είδε το φως της δημοσιότητας.

Ντυμένη προκλητικά και χωρίς να θυμίζει σε τίποτα δασκάλα σχολείου, πρωταγωνιστούσε σε πρόστυχες σκηνές και τις ανέβαζε τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, όσο και σε σελίδες με αντίστοιχο υλικό.

Μετά τη δημοσιοποίηση των ερωτικών της δραστηριοτήτων, η 36χρονη δασκάλα στο Οχάιο παραιτήθηκε. Συνάδελφοι και ανώτεροί της στο σχολείο δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτή την κρυφή πτυχή της, καθώς, όπως ανέφεραν και οι ίδιοι, δεν ταίριαζε στην προσωπικότητά της. Παράλληλα, οι συνάδελφοί της δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι η δασκάλα είχε οικονομική ανάγκη μιας και γνώριζαν πως η αμοιβή της άγγιζε τα 50.000 δολάρια.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.