Γυναίκα οδηγός!!!

Πληθώρα ανεκδότων παρουσιάζουν τις γυναίκες οδηγούς ως απρόσεκτες, ανίκανες και επικίνδυνες. Όσο και αν συμφωνούμε ότι τα ανέκδοτα υπερβάλλουν, μερικές φορές η πραγματικότητα έρχεται να τα επιβεβαιώσει με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο. Στο Houston του Texas μια δικηγόρος αποφάσισε, μάλλον χωρίς να το καλοσκεφτεί, να κάνει αναστροφή. Αυτό που δεν πρόσεξε όμως ήταν το φρέσκο τσιμέντο που είχαν στρώσει εργάτες, φροντίζοντας να τοποθετήσουν και τους σχετικούς προειδοποιητικούς κώνους. Η συνέχεια είναι απολαυστική…

Η Lexus (αξίας περίπου 100.000 Ευρώ) που οδηγούσε η δικηγόρος και άνηκε στην ίδια, κόλλησε στο φρέσκο τσιμέντο. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ένας από τους εργάτες τηλεφώνησε και ειδοποίησε για το περιστατικό. Ο εργάτης ανέφερε ότι, ενώ υπήρχαν όλες οι προειδοποιητικές σημάνσεις, η οδηγός δεν πτοήθηκε και έστριψε απότομα, νομίζοντας ότι θα φύγει ανενόχλητη. Όμως το τσιμέντο που είχε στρωθεί πριν από μόλις πέντε λεπτά λειτούργησε ως παγίδα για το αυτοκίνητο.

Στις φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν με αστραπιαία ταχύτητα στο διαδίκτυο, η οδηγός φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα στο αυτοκίνητο, κάτι που οδήγησε σε απολαυστικά σχόλια, όπως ότι «περίμενε να στεγνώσει το τσιμέντο για να μην καταστρέψει τα παπούτσια της». Όμως η πραγματικότητα είναι λιγότερο αστεία, καθώς αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί της είπαν να μη βγει για λόγους ασφαλείας.

Για την ιστορία, μετά από 20 λεπτά οι αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν το αυτοκίνητο από το τσιμέντο και οι εργάτες επιδιόρθωσαν τη ζημιά.

ΠΗΓΗ: e-radio.gr

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.