Αυτά κάνει το μούσι


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mypoc0/public_html/wp-content/plugins/pretty-link/pro/app/models/PlpKeyword.php on line 201

«Ίσως να είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου». Με αυτά τα λόγια ο 44χρονος Άμιτ που δεν έχει ξυρίσει τα γένια του για 14 ολόκληρα χρόνια περιγράφει την απόφασή του να τα «αποχωριστεί».

Σε ένα ιδιαίτερο βίντεο που έγινε για λογαριασμό της Super – Pharm δια χειρός της ισραηλινής εταιρείας BBR Saatchi & Saatchi πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο 44χρονος.
Το τρίλεπτο βίντεο περιέχει στιγμές από την καθημερινότητα του Άμιτ και μία συνέντευξη στην οποία εξηγεί γιατί αποφάσισε να ξυριστεί. Όπως λέει, ούτε η γυναίκα του, ούτε τα παιδιά του δεν έχουν δει ποτέ ολόκληρο το πρόσωπό του.

Ο 44χρονος κάνει το μεγάλο βήμα, και με το νέο του πρόσωπο σπεύδει να συναντήσει αρχικά τη μητέρα του και τη δίδυμη αδερφή του. Και οι δύο τον κοιτούν με απορία, ενώ η έκπληξή τους μόλις διαπιστώνουν ότι πρόκειται για τον Άμιτ είναι τεράστια. Το ίδιο συμβαίνει και με τον πατέρα του, ο οποίος αρχικά του μιλάει λες και είναι κάποιος ξένος.

Η έκπληξη συνεχίζεται. Ο Άμιτ πηγαίνει να συναντήσει τα παιδιά του και τη σύζυγό του. Η κόρη του τον κοιτάει χαμογελαστή, ενώ ταυτόχρονα χαϊδεύει το πρόσωπό του.
Στο τέλος, ο 44χρονος άντρας κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στη σύζυγό του. Η έκπληξη στο πρόσωπο της είναι τεράστια, ενώ όπως του λέει μόλις τον φιλάει, νιώθει σαν να απατάει τον άντρα της με κάποιον άλλο.

ΠΗΓΗ

Comments are closed.