Αντίδραση σκύλου, λίγο πριν εκδηλωθεί σεισμός!


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mypoc0/public_html/wp-content/plugins/pretty-link/pro/app/models/PlpKeyword.php on line 201

Μετά από μεγάλους σεισμούς, πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων αναφέρουν πως το ζώο τους είχε παράξενη συμπεριφορά, αρκετή ώρα πριν συμβεί το γεγονός. Άλλοι μιλούν για έντονη νευρικότητα, άλλοι για ασταμάτητο γαύγισμα, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως το σκυλί έδειχνε ανήσυχο και κρυβόταν κάτω από τα έπιπλα, χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

Οι απόψεις γύρω από το θέμα διίστανται. Επιστημονικές απόδειξεις που να τεκμηριώνουν την ύπαρξη καποιας ιδιαίτερης “ανεξήγητης” αίσθησης στα σκυλιά, δεν υπάρχουν. Από την άλλη μεριά όμως δεν μπορούμε να θεωρήσουμε χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο μυθομανείς! Οι κτηνίατροι υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιθανό τα σκυλιά να “ακούνε” το σεισμό που έρχεται, λόγω της αυξημένης ακοής τους, αλλά αυτό να συμβαίνει μόνο λίγα λεπτά της ώρας πριν εκδηλωθεί.

Το παρακάτω βίντεο δοθηκε στη δημοσιότητα μετά τον σεισμό των 6,5 ρίχτερ που έγινε στην Καλιφόρνια, στις 9 Ιανουαρίου 2010. Πρόκειται για την εικόνα που κατέγραψε μία κάμερα ασαφαλείας στα γραφεία της εφημερίδας Times Standard , την ώρα του σεισμού.

Όπως θα δείτε η σκυλίτσα Sophie, πετάγετε από τη θέση της σαν να τη χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το κτίριο αρχίζει να κουνιέται ολόκληρο από τον δυνατό σεισμό! Για πολλούς αυτό το βίντεο αποδεικνύει πως τα σκυλιά ΔΕΝ διαθέτουν καμμία “ιδιαίτερη” αίσθηση, αφού αν αυτό συνέβαινε θα έπρεπε η Sophie να έχει αντιδράσει πολύ νωρίτερα και όχι την τελευταία στιγμή – πιάνοντας προφανώς τη βουή του σεισμού!

ΠΗΓΗ:http://www.unbelievable.gr/?p=2836

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.