Έσπασε το προφυλακτικό! Τι κάνω?

Την προσευχή σου, κατά πρώτον, να μην είσαι τόσο καρπερός, όσο εύχεται η μάνα, η γιαγιά και το σόι σου όλο. Γιατί άπαξ και είσαι, να ξέρεις ότι το σόι αυτό, σύντομα, θα μεγαλώσει.

Θέλεις; Για να χρησιμοποιείς προφυλακτικό, μάλλον δε θέλεις. Τι θα κάνεις λοιπόν αν σπάσει και θέλεις να γλυτώσεις όχι μόνο μια εγκυμοσύνη, αλλά και κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα;

1. Πλυθείτε επειγόντως.
Μοιράσου τα καθόλου ευχάριστα νέα με τη σύντροφό σου και πηγαίνετε κατευθείαν στη μπανιέρα. Χρησιμοποιήστε σαπούνι και νερό μόνο.

2. Δείξε ενδιαφέρον.
Ζήτα ευγενικά από τη σύντροφό σου να αναζητήσει υπολείμματα του προφυλακτικού στο σώμα της. Αν ναι, καλύτερα να αποφύγει το ντους, ώστε να μη δημιουργήσει μικρόβια, αλλά να πάρει άμεσα αντισυλληπτικό χάπι. Αν το πάρει μέχρι 72 ώρες μετά τη συνουσία, μάλλον θα αποφύγει την εγκυμοσύνη.

3. Πείτε την ιστορία της ζωής σας.
Βέβαια, αυτό θα πρέπει να το κάνετε πριν προβείτε σε οποιουδήποτε είδους σεξουαλική περίπτυξη, με σκοπό να μάθετε ο ένας για τον άλλο, λεπτομέρειες για τη σεξουαλική ζωή που είχατε, αν έχετε κάποια νοσήματα κ.λπ.

4. Βρες τι έφταιξε.
Χρησιμοποίησες ένα ληγμένο προφυλακτικό ή κάποιο λιπαντικό; Μπορεί να το τρύπησες κιόλας με το νύχι σου τη στιγμή που το φορούσες. Ό,τι και να συνέβη προσπάθησε να μην το ξανακάνεις. Έρευνα έχει δείξει ότι στους άντρες που έσπασε μια φορά το προφυλακτικό είναι πιθανό να ξανασπάσει. Θέλεις;

5. Χάπι της επόμενης μέρας.
Αν δεν πάσχεις ούτε εσύ, αλλά ούτε και η σύντροφός σου από κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα και φοβάστε μόνο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, τότε το χάπι θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα πριν καν δημιουργηθεί.

πηγή www.menslounge.gr

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.