Έλληνας επιχειρηματίας χτίζει το μεγαλύτερο οίκο ανοχής στην Ευρώπη

Αυστριακός επιχειρηματίας ελληνικής καταγωγής, ανακοίνωσε το σχέδιό του να ανοίξει τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής στην Ευρώπη. Θα έχει 147 δωμάτια και τεράστιο πάρκινγκ. Το ενδιαφέρον όμως είναι τι θα προσφέρει…

Αποτελεί έμπευση του Πέτερ Λάσκαρης και όταν εγκαινιαστεί το 2014, το γιγαντιαίων διαστάσεων μπορντέλο κόστους 12 εκ. δολαρίων, με την επίσημη ονομασία «The FunMotel» [«Το Μοτέλ της Καλοπέρασης»], θα μπορεί να εξυπηρετεί περί τους 1.000 πελάτες την ημέρα, απασχολώντας ένα μικρό στρατό 150 εργατριών του σεξ.

Εκτός από ειδικό χώρο στάθμευσης πούλμαν και λεωφορείων, θα διαθέτει επίσης 350 θέσεις πάρκινγκ, ενώ όλο το σύμπλεγμα θα προστατεύεται από ένα περιμετρικό τείχος τριών μέτρων, στόχος του οποίου δεν είναι άλλος από τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας.

Ο επιχειρηματίας πίσω από το έργο, Πέτερ Λάσκαρης, ο οποίος διατηρεί ήδη έναν οίκο ανοχής στη Βιέννη, δήλωσε ότι οι νέες εγκαταστάσεις του τεσσάρων αστέρων μοτέλ θα σημάνει τη μετάβαση της βιομηχανίας του σεξ από την αποχή του παντοπωλείου σε εκείνη του σούπερ-μάρκετ.

Το Μοτέλ θα προσφέρει πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, ομαδικό σεξ μεταξύ πολλών αντρών και μιας μόνο γυναίκας, σόου από αστέρες του πορνό, αλλά και πολυτελή ρεστοράν, σαλόνια ομορφιάς και γυμναστήρια.

Η εταιρεία 8Quadrat Developers που έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου και εδρεύει στη Βιέννη, υποστηρίζει ότι ο μεγάλος αριθμός των προσφερόμενων γυναικών σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές εγγυώνται τη σίγουρη επιτυχία του εγχειρήματος και, συνακόλουθα, την απόλυτη ικανοποίηση των αρσενικών πελατών.

Το σύμπλεγμα θα ανεγερθεί λίγο πιο έξω από την Αυστριακή πρωτεύουσα για να μην ενοχλεί κανέναν, ενώ έχει ήδη εξασφαλιστεί η συναίνεση της αστυνομίας για το πρότζεκτ.

Πηγή:http://www.iefimerida.gr/node/75190#ixzz2BNDGWGvr

Comments are closed.